Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
PdfaPilot 11 izpolnjuje pričakovanja končnih uporabnikov.
Podjetje Callas Software, vodilni ponudnik avtomatiziranih rešitev za zagotavljanje kakovosti PDF datotek in arhiviranje teh, je nedavno izdalo novo različico oziroma posodobitev rešitve pdfaPilot. PdfaPilot 11 je deležen različnih izboljšav, ki jih je deležna že sorodna rešitev pdfToolbox 13, ki je bila javnosti prvič predstavljena novembra lani. PdfaPilot 11 ima zato dodane nove in izboljšane funkcije, s katerimi uporabniki lahko še bolje in v celoti izkoristijo prednosti obdelave podatkov PDF/A.

#pdfpilot #callas #pdf

Z novo različico pdfaPilot 11 je javnosti predvsem ponujen enoten koncept definicije delov strani za obdelavo. Nove možnosti upravljanja konfiguracij preverjanja (Checks) in korekture (Fixups) omogočajo zanesljivo in enostavno obdelavo črtnih kod, dodajanje in upravljaje oblik elementov, dodajanj interaktivnih povezav besedila, upravaljanje geometrijskih lastnosti strani dokumentov PDF. V skladu z novostmi je tudi upravljano namizje Switchboard deležno številnih novih akcij oziroma možnosti ukazov, med katerimi je potrebno posebej omeniti možnost zamenjave pisav in izdelavo poročil v formatu JSON.

Nova različica je bila razvita na osnovi pomembnih povratnih informacij končnih uporabnikov in prodajnih partnerjev, s čimer verjamejo, da bo orodje pdfaPilot funkcionalno še bolj izkoriščeno in učinkovito. S tem naj bi bila izpolnjena tudi številna pričakovanja končnih uporabnikov.

Orodje pdfaPilot 11 vsebuje tudi številne funkcije in izboljšave, med katerimi so:
  • Urejevalnik pravil za zamenjavo pisav
  • Postavitev individualiziranega besedila na določeno stran dokumenta
  • Umestitev besedila s pisavo
  • Spreminjanje vrstnega reda strani
  • Ponovno vzorčenje v zapisu JPEG2000
  • Različne (tihe - silent) korekcije PDF dokumentov

Celoten seznam vseh novosti in izboljšav pdfaPilot 11 najdete tukaj.

Več informacij na www.callassoftware.com.