Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Monotype ponuja dostopnost pisav za vse sodelujoče na projektu na enem mestu, v oblaku (vir : Monotype).
Ker poslovni modeli podjetij po svetu vse bolj vpeljujejo decentraliziran način dela z različnimi vpletenimi na projektih so storitve v oblaku več kot na mestu. Monotype zato odslej omogoča, da so komercialne pisave na voljo v različnih programskih okoljih iz oblaka in na vseh napravah z razširjenim licenčnim paketom.

#monotype #pisavavoblaku #licence

S to razširitvijo oziroma novo licenčno možnostjo lahko vsi sodelujoči na projektu prosto uporabljajo širok nabor pisav Monotype za ustvarjanje ali urejanje različnih dokumentnih predlog (predstavitve, brošure, tiskani oglasi ...) in skladno z zahtevami blagovnih znamk.

Microsoft je že napovedal, da bodo omenjene pisave tudi del licenc podjetij za oblačni ekosistem rešitev Microsoft Office 365. V primerjavi z uveljavljeno licenco omejeno na namizne računalnike naj bi nova licenčna možnost srednjim in velikim podjetjem omogočala razširjene pravice, večjo prilagodljivost in varnost, saj predvsem odpravlja trenja uporabe pisav v delovnem procesu z možnostjo uporabe teh v oblaku za kateregakoli sodelujočega v procesu.

Novi licenčni paketi za podjetja so na voljo prek družbe Monotype Fonts in tradicionalnih prodajnih licenčnih kanalov. Cena licence za namizno uporabo za podjetja, ki vključuje vse zaposlene v njem, se obračunava na leto in glede na število uporabljenih pisav in število zaposlenih v podjetju.

Več informacij na www.monotype.com.