Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
OneVison je svojo ponudbo predstavil tudi na letošnji Fespi (slika: OneVision).
Učinkovita in varčna proizvodnja zahteva digitalizirane in avtomatizirane postopke. Podjetje OneVision je zato na Fespi javnosti z dvema predstavitvama v živo pokazalo, kako se koncept "Workflow Automation Your Way" izvaja v praksi.

#onevision #kongsberg #canon #fespa

Skupaj s poslovnim partnerjem Canon so predstavili avtomatiziran in celostno voden proces izdelave tiskovine. V sodelovanju z družbo Kongsberg Precision Cutting Systems (PCS) so predstavili tudi avtomatizirano digitalno dodelavo različnih potiskanih materialov.

Celoviti delovni procesi na Fespi
Podjetje OneVision je skupaj s Canonom predstavilo celovito rešitev delovnega procesa za izdelavo bolj prilagojenih tiskovin. V predstavitvi v živo so lahko obiskovalci spremljali avtomatizacijo procesa od vnosa naročila v spletno trgovino, prek priprave oziroma obdelave datotek s programskim paketom OneVision Wide Format Automation Suite do tiska in dodelave. Tisk so na razstavnem prostoru izvajali z uporabo Canonovih tiskalniških sistemov Arizona in Colorado. V dodelavi pa so bili uporabljene rešitve znamk Zünd in Fotoba.

Demonstracija v živo: Tehnologija optimalnega razporejanja in rezanja
Med številnimi predstavitvami v živo je podjetje OneVision predstavilo tudi, kako je z uporabo ustreznih programskih orodij tiskalniška opravila razporediti na format izpisa bolj optimalno, kar privarčuje material, proces pa je bolj trajnosten. Postopek dodelave je bil predstavljen z integracijo programske opreme za avtomatizacijo strojne opreme znamke Kongsberg Precision Cutting Systems. V živo je bilo možno videti delovanje oziroma rezanje s sistemom Kongsberg X22.

Modularna programska oprema za avtomatizirano tiskanje širokega formata
OneVisionov programski paket Wide Format Automation Suite se kot vmesna programska oprema lahko vključi v različne obstoječe delovne sisteme oziroma okolja, pri tem pa zagotavlja pospešitev proizvodnih procesov, na primer z zmanjševanjem ekstremno velikih datotek brez izgube kakovosti. Z omenjeno opremo je možno prihraniti na materialu in drugih poveznaih stroških, z bolj dinamičnimi delovnimi procesi pa si lahko zagotovimo dolgoročno poslovno rast.

Več informacij na www.asura.com.