Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje EFI je prevzelo špansko podjetje Inèdit Software, da bi pospešilo digitalno preobrazbo industrijskega tiska.
Podjetje Inèdit s sedežem v Barceloni (Španija), razvijalec RIP sistemov in povezane programske opreme za digitalni industrijski tekstilni tisk, bo odslej del poslovanja EFI-jevega podjetja Reggiani, ki se ukvarja s tekstilnim tiskom. Digitalni tisk predstavlja največjo priložnost za preoblikovanje industrijskega tekstilnega tiska, so prepričani v EFIju.

#efi #inedit #tekstilnitisk

V EFIju so zavezani k spodbujanju inovacij in širjenju ponudbe za različne gospodarske segmente, saj se tako odzivajo na ključne potrebe trga po digitalizaciji in avtomatizaciji delovnih procesov. Prevzem prinaša nove poslovne možnosti, saj ima podjetje Inèdit Software velik tržni delež, sinergija obeh ponudb pa bo zagotovo končnim uporabnikom prinesla nove in še bolj celovite rešitve integriranega delovnega procesa na področju proizvodnje tekstilij v skladu s smernicami industrije 4.0. 

Zaposleni v podjetju Inèdit bodo še naprej delali v svojih sedanjih delovnih prostorih, Inèdit pa bo kot del podjetja EFI Reggiani še naprej podpiral programske rešitve za širok nabor digitalnih tiskalnikov.

Več informacij na www.efi.com in www.inedit.com.