Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nov koncept rešitev Enfocus za ponudnike storitev tiskanja velikega formata.
Belgijsko podjetje za razvoj programske opreme Enfocus, ki je del podjetja Esko, je predstavilo nov programski paket za avtomatizacijo delovnega procesa, ki je posebej prilagojen potrebam digitalnega tiska velikega formata. Po pričakovanjih je poudarek na osrednji rešitvi avtomatizacije Enfocus Switch.

#enfocus #switch #avtomatizacija #delovnitok

Avtomatizacija tiska velikega formata
Enfocus Switch je bil prilagojen za integracijo v obstoječe delovne procese tiska velikega formata. Prilagojena rešitev Switch je platforma za avtomatizacijo delovnega toka, ki povezuje procese MIS, poskusnega odtisa, spletnega tiska, priprave PDF predlog za tisk, potrjevanja predlog za tisk in priprave proizvodnje. Z njo naj bi po navedbah proizvajalca tiskarjem velikega formata omogočili popolnoma avtomatiziran postopek realizacije aplikacij z obstoječimi tiskarskimi sistemi, s čimer bi predvsem prihranili čas in stroške, celotni dobavni izkušnji pa dodali vrednost.

Po besedah Enfocusa je bil cilj razviti celoten delovni tok, ki temelji na osrednji rešitvi Switch z uporabo različnih podatkov, s katerimi po eni strani odpravlja ponavljajoča se in ročna opravila, po drugi strani pa delovnemu procesu dviguje zanesljivost. Vse to zagotavlja v preprosti obliki delovnih tokov, saj mora biti po besedah proizvajalca hiter digitalni delovni proces čim manj zapleten.

Novi paket je javnosti že na voljo, tako obstoječim, kot novim interesentom na področju tiska velikega formata.

Več informacij na www.enfocus.com.