Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
OneVision svojim klientom ponuja nove možnosti povezovanja z različnimi proizvodnimi sistemi.
Da bi ponudnikom tiskarskih storitev po vsem svetu omogočil nemoteno izvajanje proizvodnih procesov tudi v heterogenem sistemskem okolju, proizvajalec programske opreme OneVision z najnovejšo izdajo svojih rešitev širi možnosti povezljivosti. Ena od zanimivosti je nova povezava s tiskarskimi sistemi HP Indigo.

#onevision #avtomatizacija #amendo

Sistemska pokrajina ponudnikov tiskarskih storitev postaja vse bolj raznolika. Za vnos nalogov in podatkov se uporabljajo različni sistemi, tako tudi različni stroji za tisk, dodelavo in drugo.

Povezava s stroji HP Indigo, Horizon SmartStacker in Kongsberg
Potem ko so bili v zadnjih izdajah programske opreme že dodani integracijski moduli za proizvodne naprave, kot so Konica Minolta AccurioJet KM-1, Canon PRISMAsync, Zünd Cut Center in C.P. Bourg, aktuala različica prinaša dodatne povezave s proizvodnimi in dodelavnimi sistemi.

Za dosledno uporabo tiskarskih sistemov, kot so sistemi HP Indigo, je treba tiskarska opravila v tiskarski stroj posredovati brez napak in avtomatizirano. Z novo OneVisionovo povezavo HP Indigo se opravila iz delovnega sistema OneVision odslej lahko pošljejo neposredno na uporabniški vmesnik; v predlogah za tisk so vključene vse potrebne informacije za avtomatiziran potek tiska in dodelave.

Za dodelavo vtičnik zagotavlja samodejni prenos informacij o mediju, zgibanju in drugem v dodelavni stroj Horizon SmartStacker. Ponudniki tiskarskih storitev, ki uporabljajo rezalne sisteme Kongsberg, pa lahko zdaj prek te ustrezne povezave izkoristijo prednosti samodejne priprave informacij o razrezu.

Nove funkcije pri samodejni pripravi datotek
V novi različici je bilo razvito tudi zmogljivo orodje za še bolj dinamičen nadzor priprave oziroma obdelave datotek. Z oceno časa izvedbe opravila, lahko določene procese urejamo bolj optimalno, časovno potratne denimo izvajamo ponoči. Poleg tega so bile optimizirane funkcije na področju optimalnega razporejanja različnih opravil na format (Nesting), razrez opravil na več delov (Tiling) in maskiranja predlog z dodatno belo barvno podlago.

Amendo: Nove funkcije za obdelavo slik
V aktualni izdaji programske opreme za optimizacijo slik Amendo je zdaj podprt tudi format slikovnih podatkov Heif/Heic. Nova vgrajena korekcija barvnih odtenkov omogoča izbiro ciljne bele točke, kar pomeni, da lahko za korekcijo barvnih odtenkov poleg nevtralne bele po potrebi nastavite tudi toplejši barvni ton.

Več informacij na www.onevision.com.