Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Proizvajalec programske opreme bo na sejmu Printing United 2022 prikazal, kako se orodja za avtomatizacijo OneVision Software uporabljajo v praksi.
OneVision Software bo na severnoameriškem sejmu Printing United 2022 od 19. do 21. oktobra v Las Vegasu (ZDA) predstavil svojo celovito avtomatizacijo od vnosa podatkov do tiska, končne obdelave in končne dodelave. Na razstavnem prostoru N2415 bodo predstavljene najnovejše inovacije modularnih rešitev za avtomatizacijo različnih segmentov tiska. Največja posebnost pa bo stopnja končne dodelave.

#onevision #avtomatizacija #digitalizacija 

Medtem ko na stroške materiala in energije trenutno skorajda ne moremo vplivati, lahko ponudniki storitev tiska vzamejo avtomatizacijo v svoje roke. V ZDA ni nič drugače kot v Evropi. Na sejmu Printing United 2022 bo OneVision pokazal, kako avtomatizirani procesi grafičnim podjetjem omogočajo zmanjšati ročno delo, povečati pretok proizvodnje, optimalno izkoristiti material in tako narediti proizvodnjo bolj trajnostno in pripravljeno na prihodnost.

Vse na enem mestu s tehnologijo OneVision
Programska oprema znamke OneVision kot dodatna oziroma dopolnilna avtomatizira celotno grafično proizvodnjo vse od vnosa podatkov do tiska in končne dodelave/obdelave. Temelji na prilagodljivem konceptu upravljanja poteka dela, ki je enostaven za razumevanje in uporabo ter ga je mogoče praktično integrirati v vsa obstoječa sistemska okolja. Zaradi enostavne in učinkovite integracije datoteke vodimo lahko skozi klasične korake priprave s pomočjo v naprej definiranih delovnih tokov. Datoteke se na ta način samodejno pripravijo in obdelajo nadaljnjo obdelavo in uporabo glede na specifične zahteve posameznega segmenta tiska (npr. tiska knjig, reklam, etiket, tisk velikega formata). Inteligentna orodja funkcij, kot je razporejanje opravil ali impozicija strani, razrez in združevanje datotečnih predlog, upravljanje kontur za razrez in podobno, zagotavljajo temelj prijazne in učinkovite končne dodelave tiskovin.

Programska in strojna oprema: avtomatizirana obdelava podatkov in končna dodelava tiskovin
Poleg predstavitev programske opreme znamke OneVision bodo obiskovalci sejma deležni tudi predstavitev delovanja teh rešitev v živo. V sodelovanju s podjetjem Kongsberg Precision Cutting Systems bodo prikazane prednosti avtomatizirane digitalne nadaljnje dodelave in obdelave različnih tiskovnih substratov. Povezava s sistemom rezanja Kongsberg X24 bo prav tako na voljo za ogled na razstavnem prostoru N2415.

Več informacij na www.onevision.com.