Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Esko je prevzel kanadsko programsko zagonsko podjetje Tilia Labs za razvoj inovativnih rešitev tiska embalaže.
Specialist za razvoj programskih rešitev za tisk embalaže Esko (Gent/Belgija) je prevzel kanadskega proizvajalca programske opreme Tilia Labs iz Ottawe. Tilia Labs je znana po svojih aplikacijah za razporejanje in upravljanje opravil, ki temeljijo na umetni inteligenci. S prevzemom podjetja Tilia Labs naj bi Esko postal integriran ponudnik še bolj napredne programske opreme v sektorju embalaže.

#esko #tilialabs #tiskembalaze #embalaza

Celostne programske rešitve za tisk embalaže
S prevzemom podjetja Tilia Labs Esko nadaljuje s svojo zavezanostjo embalažni industriji, da zagotovi celovite rešitev programske in strojne opreme na enem mestu, ki pospešuje pot potrošniških izdelkov na trg. Po navedbah belgijskega proizvajalca različni inteligentni algoritmi rešitev Tilia Labs za načrtovanje, upravljanje in razporejanje opravil ter izračun porabe materiala odlično dopolnjujejo Eskovo obstoječo programsko opremo.

S prevzemom bo Tilia Labs podružnica v stoodstotni lasti Eska; poslovanje te se bo nadaljevalo v obstoječi obliki, le pod okriljem podjetja Esko.

Kot del prevzema bodo izdelki Tilia Labs postali del Eskove krovne programske platforme. Poleg tega bo celotna ekipa Tilia Labs, vključno z vodstvom, vključena v organizacijo Esko s sedežem v Gentu (Belgija). Tilia Labs po navedbah podjetja Esko tradicionalno vodi svoja podjetja predvsem decentralizirano, z zaposlenimi, ki delajo od doma, kar ni nenavadno za novoustanovljena podjetja z razvojem programske opreme. S prevzemom bo bodočim zaposlenim v Esku omogočen tudi dostop do pisarniških prostorov podjetja Esko, ki ima svoje prostore in številne podružnice po vsem svetu.

Več informacij na www.esko.com in www.tilialabs.com.