Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
ArtPro+ GMG OpenColor Connector bo skupna novost barvnega upravljanja od novembra dalje.
Esko-Graphics in GMG GmbH & Co. KG želita v prihodnosti tesneje sodelovati. En rezultatov tega tehnološkega partnerstva bo novi ArtPro+ GMG OpenColor Connector, ki naj bi bil na voljo od novembra 2022. Nova rešitve barvnega upravljanja naj bi bila namenjena segmentu tiska embalaže in etiket.

#gmg #esko #barvnoupravljanje

Glavni namen novega vtičnika je poveza rešitve GMG OpenColor, rešitev za profiliranje in napredno barvno upravljanje, z Eskovim sistemom priprave in urejanja predlog za tisk ArtPro+.

ArtPro+ GMG OpenColor Connector je posebej namenjen segmentu tiska etiket in embalaže. Po navedbah ponudnika novost predvsem prinaša optimizirano obdelavo podatkov za tisk med obema rešitvama, procesi barvnega upravljanja so veliko bolj zanesljivi in učinkoviti. Pri tej obdelavi pa je ključnega pomena to, da se znotraj predlog za tisk vsi metapodatki ohranjajo, kar omogoča nadaljnjo podatkovno vodene procese izdelave.

Novi vtičnik bo uporabnikom rešitev ArtPro+ in GMG Open Color ponudil standardiziran in avtomatiziran postopek barvne interpretacije in možnost vnovične izdelave barvnih izvlečkov slikovnega in vektorskega gradiva opisanega z več barvami. Po navedbah proizvajalca novost močno zmanjšuje možnost barvnih napak v procesnih barvne obdelave, barvna obdelava posamezne predloge je skrajšana tudi do 1 ure.

Več informacij na www.esko.com in www.gmgcolor.com.