Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nove funkcije za procese oblikovanja grafičnih predlog.
Kot del nove vizije nedavnega preoblikovanja blagovne znamke Alludo skupina uvaja več novih posodobitev paketa rešitev CorelDRAW Graphics Suite. Gre za celovito rešitev za izdelavo vektorskih ilustracij, stavljenja, urejanja slikovnih materialov, tipografijo in skupinsko oziroma korporativno delo na daljavo v realnem času. Opremljena je z novimi oblikovnimi predlogami in vsebinami za pomoč in izobraževanje, orodjem za bolj učinkovito in napredno preoblikovanje grafičnih elementov in optimiziranim postopkom izvoza končno oblikovanih predlog.

#corel #coreldraw #alludo #graficnooblikovanje

Vse nove funkcije in popravki so na voljo kot del aktivne naročnine, kar uporabnikom omogoča pri doslednem razvoju njihovih oblikovalskih veščin in možnosti. Z nadgradnjami se določeni procesi oblikovanja tudi poenostavijo, kar prinaša več možnosti in časa za ustvarjalnost in doseganje boljših rezultatov. Klaus Vossen, višji produktni vodja za CorelDRAW, je povedal: "Oblikovalcem želimo omogočiti hitrejši uspeh, tako da jim omogočimo dostop do orodij, ki jim dajejo svobodo in prilagodljivost, ki jo potrebujejo za ustvarjanje projektov na kateri koli napravi in ​​od koder koli."

Kaj je novega v posodobitvi oziroma naročnini paketa rešitev CorelDRAW Graphics Suite:
  • Ustvarjalne oblikovalske predloge in projekti in vsebine podpore za izobraževanje in pomoč: Različne nove oblikovalske predloge in vsebine podpore pomagajo uporabnikom povečati njihovo ustvarjalnost in izboljšati svoje sposobnosti grafičnega oblikovanja.
  • Orodje za preoblikovanje elementov: To novo orodje zagotavlja prilagodljivo in natančno urejanje grafičnih elementov.
  • Izboljšan potek dela do vključno izvoza oblikovanih predlog: Zahvaljujoč poenostavitvi poteka dela in izvoza predlog je optimalne rezultate mogoče doseči še hitreje.
  • Izboljšave, ki jih zahtevajo uporabniki: Najemniki oziroma naročniki odslej lahko koristijo podporo slikovnega formata WebP, preoblikovano pogovorno okno za odpiranje novega dokumenta in samo izboljšano zmogljivost delovanja aplikacij. Vse novost so bile razvite v skladu z željami izraženimi na portalu idej CorelDRAW.
Posodobitve sledijo tudi vzporedni izdaji novega izobraževalnega koncepta CorelDRAW Academy, elektronskemu učnemu gradivu (e-Learning Ressource), ki je zasnovan tako, da naročnikom paketa rešitev CorelDRAW Graphics Suite pomaga izboljšati svoje znanje in spretnosti grafičnega oblikovanja ter sprostiti večji del svojega ustvarjalnega potenciala. koncept CorelDRAW Academy, ki so ga razvili oblikovalski in kreativni strokovnjaki, je brezplačen za vse kliente z aktivno naročnino ali vzdrževalnim paketom. Ponuja spodbudne in lahko razumljive modularne tečaje usposabljanja, ki so zasnovani na realnih scenarijih. To uporabnikom daje dodatno pomoč pri izvajanju vsakodnevnih oblikovalskih projektov za najnovejše medijske tehnologije. Naročnina na CorelDRAW Graphics Suite poleg vsega naštetega ponuja bolj prilagodljiv način ustvarjanja z doslednim dostopom do ekskluzivnih novih funkcij, vsebin in izboljšav ter podpore najnovejšim medijskim tehnologijam.

Razpoložljivost
CorelDRAW Graphics Suite je na voljo za različna operacijska okolja in naprave (Windows, macOS, Web, iPad in druge mobilne naprave) v več jezikovnih različicah (angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini, španščini, brazilski portugalščini, nizozemščini, poljščini, češčini, ruščini, poenostavljeni kitajščini, tradicionalni kitajščini, turščini, švedščini in japonščini).

Več informacij na www.coreldraw.com.