Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Osvetljevalka Magnus Q800 različice T-speed Plus je že na voljo. (vir: Kodak)
Kodak je ponovno nadgradil hitrost osvetljevalke plošč Magnus Q800 z različico T-speed Plus. Ta omogoča obdelavo do 84 plošč formata B1 na uro, kar pomeni, da Magnus Q800 lahko eno obdelano ploščo ponudi vsake 42,9 sekunde.

#kodak #osvetljevanjeplosc #osvetljevalka

To je tretja nadgradnja hitrosti, ki jo je Kodak ponudil za Magnus Q800 v zadnjih štirih letih. Z njimi se hitrost obdelave povečala za več kot 40 odstotkov v primerjavi hitrostjo Z ponujeno leta 2018. Magnus Q800 pri tej hitrosti učinkovito osvetljuje tudi brezkemijske plošče Sonora Xtra.

Vse možnosti avtomatizacije, ki so na voljo za vhodni del plošč, vključno z nakladalnikom za eno paleto (SPL), nakladalnikom za več palet (MPL) in enoto za več kaset (MCU), podpirajo novo hitrost. Večpaletni nakladalnik lahko hrani do 3200 plošč v do štirih različnih formatih – dve paleti s po 1500 ploščami in dve kaseti s po 100 ploščami. Za bolj učinkovito delovanje brez ročnega posega sta bili enoti SPL/MPL nadgrajeni s funkcijo samodejnega odstranjevanja vmesnega papirja, kar produkcijsko učinkovitost zvišuje za okvirno 40 odstotkov.

Nova hitrostna različica osvetljevalke Magnus Q800 T-speed Plus je že na voljo po vsem svetu, poroča Kodak. Vse obstoječe sisteme lahko interesenti tudi že nadgradijo.

Več informacij na www.kodak.com.