Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Enfocus zagotavlja podporo za najnovejše operacijske sisteme z izdajo nadgradnje PitStop 2022 Update 1. 
Izdaja posodobitve orodja Pitstop različice 1 2022 poleg podpore najaktualnejšim različicam operacijskih sistemov dodaja tudi podporo specifikacije GWG 2022. Zadnja večja specifikacija GWG je bila objavljena leta 2015. Od takrat so bili sprejeti ločeni razvojni pristopi za posebne tržne segmente, kot so znaki in displeji, digitalni tisk in embalaža, zato ni bilo prave konsolidacije osnovne specifikacije. To je otežilo uporabo in nadaljnji razvoj specifikacije delovne skupine Ghent. Specifikacija GWG 2022 od letos dalje ponuja nov inovativni pristop v novi, poenostavljeni obliki specifikacije.

#enfocus #pistop #pdf

 
Steven Nuyt, produktni vodja pri Enfocusu, pravi: »Ponosni smo na podporo specifikacije GWG 2022. Kot ustanovni član GWG želimo biti na tekočem in skladu z najnovejšimi specifikacijami. PitStop zato vključuje tudi orodja preverjanja dokumentov, ki popolnoma skladna s specifikacijo GWG 2022."
 
PitStop 2022 posodobitev 1 pa prinaša še druge novosti, vključno s posodobljeno knjižnico poenostavljanja PDF,l datotek (angl. Flatten), z novimi različicami črtnih kod, optimizirano funkcijo prekrivanja PDF in izboljšanimi algoritmi pretvarjanja barv.
 
Uporabniki orodja Pitstop z veljavno naročnino ali vzdrževalnim paketom lahko nadgradnjo pridobijo v spletni aplikaciji podpore My Enfocus. Za vse interesente pa je na voljo različica z brezplačnim 30-dnevnim preskusom. 

Več informacij na www.enfocus.com.