Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kaj je Viva Magenta?
Barva leta Pantone, Viva Magenta 18-1750, vibrira živahno in močno. To je odtenek, ki izvira iz narave, izvira iz družine rdečih in izraža nov signal moči. Viva Magenta je pogumna in neustrašna ter intenzivna barva, katere bujnost spodbuja veselo in optimistično praznovanje ter piše novo zgodbo.

#pantone #vivamagenta #barve

Letošnja barva leta je močna in vpadljiva. To je nova animirana rdeča, ki uživa v čistem veselju, spodbuja eksperimentiranje in samoizražanje brez zadržkov. Naelektren in brezmejen odtenek, ki se kaže kot izstopajoč pojm. PANTONE 18-1750 Viva Magenta je v duhu vsakogar z istim žarom do življenja in hkrati uporniškim duhom v sebi. To je barva, ki je drzna, polna duhovitosti in skratka vključuje vse.

Viva Magenta 18-1750 vibrira živahno in močno.
V tej dobi tehnologije želimo črpati navdih iz narave in tega, kar je resnično. PANTONE 18-1750 Viva Magenta izhaja iz družine rdečih in se zgleduje po rdeči barvi košenilje, enem najdragocenejših barvil iz družine naravnih barvil, ki je najmočnejše in najsvetlejše, kar jih pozna svet.

PANTONE 18-1750 Viva Magenta, ki je zakoreninjen v naši prvini in nas ponovno poveže z izvirno materijo. S priklicem sil narave PANTONE 18-1750 Viva Magenta poživi našega duha in nam pomaga graditi notranjo moč.

Več informacij na www.pantone.com.