Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EFI Fiery poslovno odhaja na samostojno pot.
Electronics for Imaging (EFI), podjetje v skupini Siris Capital Group LLC, je objavilo, da je Frank Pennisi nasledil Jeffa Jacobsona na mestu izvršnega direktorja. Sočasno se je podjetje EFI Fiery odcepilo kot neodvisno podjetje, vendar ostaja v lasti skupine Siris. EFI in Fiery bosta kot ločeni podjetji imeli različne strateške usmeritve.

#efi #fiery #dfe #digitalnitisk #uporabniskivmesnik

EFI bo odslej popolnoma osredotočen na brizgalni tisk za področje embalaže, tekstila in industrijskega tiska. Fiery se bo osredotočil na svojo vlogo vodilnega neodvisnega ponudnika digitalnih uporabniških vmesnikov (DFE).

Ta prerazporeditev postavlja EFI-ju, ki je odslej osredotočen izključno na digitalne brizgalne rešitve za industrijske aplikacije tiska, in Fiery-ju, vodilnemu svetovnemu ponudniku uporabniških konzol, omogoča osvojiti večji tržni delež na njunih neodvisnih trgih, hkrati pa ohraniti tesno partnerstvo, ki je nenazadnje spodbudilo uspeh obeh podjetij. Fieryja bo na trgu še naprej zagotavljal inovativne rešitve DFE, EFI pa bo širil portfelj industrijskih brizgalnikov za tisk embalaže in valovitega kartona, panojev, tekstila, notranje dekoracije in drugega.

Več informacij na www.efi.com.