Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Avtomatizacija v pogovornem oknu orodja Switch Designer. (vir: Enfocus)
Ob novem letu je Enfocus izdal posodobitev za svojo platformo za avtomatizacijo delovnih opravil, Switch. Glavna novost so dodana tako imenovana hitra opravila (angl. Rush Jobs)v v namizja Switch Job Boards. Z njimi lahko uporabniki enostavno in učinkovito spremenijo prioriteto opravil znotraj spletnega vmesnika in jim tako zagotovijo, da dobijo najvišjo prednost v celotnem delovnem tokokrogu orodja Switch.

#enfocus #switch #nadgradnja #avtomatizacija #ux

Avtomatizacija v primerjavi s prioritizacijo
Privzeto se opravila, ki so v čakalni vrsti, v Switchu obdelujejo po pravili FIFO (First In - First Out). "Hitra opravila" z višjo stopnjo prioritete zato niso dovolj hitro obdelana. Z novim konceptom teh opravil (Rush Jobs) pa imajo operaterji zdaj možnost premikati opravila za ustreznejšo hitrejšo obdelavo. Tudi če je treba opravilo zaradi kakršnekoli težave ponoviti, mu je zdaj mogoče takoj dodeliti prednost pred drugimi. Poleg tega namizje aplikacije zdaj ponuja tudi možnost filtriranja in razvrščanja navadnih in hitrih prednostnih opravil.

Najnovejša posodobitev za Switch vključuje tudi izboljšave odjemalskega modula, dodatke skriptnega modula in različne UX izboljšave.

Ključne izboljšave vključujejo:

Odjemalski modul
HTML zapis o statusih prenosa

Skriptni modul
Dostop do XMP metapodatkov datotek PDF, poizvedbe s podporo XMP z uporabo Node.js
Izmenjava naročil brez neposredne povezave z uporabo izmenjevalnih protokolov sendToChannel in subscribeToChannel z uporabo Node.js
Načrtovanje opravil v načinu processLater z uporabo Node.js za zakasnjeno obdelavo
Ključna točka za preklic, ki s pomočjo skripte informira operaterja o potrebnem preklicu opravila za ustrezno kasnejšo obravnavo

Izboljšave UX
Izboljšana navigacija z uporabo menijev spletnega portala

Več informacij na www.enfocus.com.