Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ricoh ima v ponudbi novo programsko opremo upravljanja opravil.
Ricoh predstavlja novo tehnologijo upravljanja delovnega toka opravil Ricoh TotalFlow Producer, ki tiskarjem pomaga pri vnosu in pripravi predlog za tisk.

#ricoh #totalflow #supervisor #processdirector #upravljanje #opravila

Ricoh TotalFlow Producer omogoča združevanje tiskalnih opravila različnih podatkovnih kanalov in medijev, vključno s podatkovnimi oblaku. Na ta način si končno podobo predloge oziroma tiskalnega opravila lahko ogledamo in obdelamo pred tiskom. Rešitev je neodvisna od proizvajalca in jo je mogoče integrirati v poljubna obstoječa programska okolja.

Licenca Ricoh TotalFlow Producer je na voljo v obliki letnega najema, brezplačna preizkusna različica pa naj bi bila po navedbah proizvajalca na voljo letos poleti.

Poleg rešitve TotalFlow Producer Ricoh predstavlja še dve rešitvi: Ricoh Supervisor in Ricoh ProcessDirector.

Ricoh Supervisor je Ricohova prva SaaS produkcijska aplikacija oziroma programska storitev upravljanja delovnih, ki zbira operativne podatke in jih vizualizira na nadzorni plošči v spletnem okolju. Na ta način je optimizirana poraba zmogljivosti lokalne strojne opreme, izboljšana je operativna pretočnost opravil.

Ricoh ProcessDirector je rešitev za avtomatizacijo delovnega toka, ki ponudnikom formatnega in neskončnega tiska iz zvitka omogoča zajemati, preoblikovati in upravljati podatke in procese.

Več informacij na www.ricoh-europe.com.