Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
ThermoFlexX Catena-E 48 ponuja povečano produktivnost za ozke in srednje široke fleksotiskarske sisteme.
XSYS je lansiral enoto ThermoFlexX Catena-E 48 za LED razvijanje fleksotiskarskih plošč za trg etiket, zložljive in gibke embalaže. Rešitev je kompaktna in ponuja izdelavo fleksotiskarskih form z rastrskimi točkami z ravnim vrhom (angl. flat-top) na visoki ravni produktivnosti, skupaj z nižjimi stroški lastništva.

#xsys #thermoflexx #catena #e48 #fleksotisk #embalaza 

Sistem Catena-E 48, ki razvija plošče velikosti do 900 x 1200 mm in debeline 6,35 mm, je zasnovan tako, da je združljiv z visoko hitrostjo naprave za osvetljevanje plošč TFxX 48-S znamke XSYS, ki ponuja izhod s hitrostjo 6 m²/uro. Izpostavljenost LED razvijanju traja manj kot 15 minut, enota pa je lahko opcijsko opremljena z vratci za samodejno nalaganje plošč. Tako kot Catena-E 80 je tudi novi model idealen za plošče z najfinejšo površinsko mikrostrukturo, kot je ThermoFlexX Woodpecker Nano.

Zmogljiva, sočasna glavna in izhodna osvetlitev LED zagotavlja odlično kakovost plošč in produktivnost, medtem ko zaprto in temperaturno nadzorovano okolje v kombinaciji z vodno hlajenimi LED moduli (v celoti preizkušeni za 20.000+ delovnih ur) zagotavlja dosledno proizvodnjo visokokakovostnih fleksotiskarskih form. Za optimalno energijsko učinkovitost se izhodna osvetlitev prilagaja velikosti plošče, pri čemer svetijo le LED diode v njeni širini.

Za zagotavljanje največjega časa delovanja ima Catena-E 48 obsežne funkcionalne zmožnosti oddaljene podpore za umerjanje, odpravljanje težav in preventivno vzdrževanje. Zamenjava cenovno ugodnih LED modulov je preprosta in enostavna z opravljeni osnovnim usposabljanjem ali daljinskim vodenjem inženirjev XSYS.

S sistemom Catena-E 48 po navedbah proizvajalca lahko zadržimo veliko manjše minimalne rastrske pike in čistost teh skozi celotno naklado, tako da lahko konsistentno tiskamo dlje, kar izboljša produktivnost in zmanjša količino odpadkov.

Več informacij na https://xsysglobal.com.