Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novo orodje naj bi omogočilo napovedovanje delovnih obremenitev, prepoznavanje ozkih grl, zmanjšanje izpadov in primerjavo proizvodnje s konkurenco.
Esko je predstavil nov sistem, ki povezuje vso fleksotiskarsko opremo v oblaku in tako omogoča digitalizirano obdelavo fleksotiskarskih plošč. Koncept »My Devices on Cloud - Moje naprave v oblaku« uporablja tehnologijo IoT za zagotavljanje podatkovnega dostopa do katere koli CDI upodobitvene naprave ali osvetljevalne enote XPS znamke Esko. Na ta način lahko uporabniki neposredno pridobijo podatke o stanju in zmogljivosti.

#esko #labelexpo #iot #digitalizacija #fleksotisk #priprava

»Namesto da bi ure in ure vsak dan porabili za zbiranje, čiščenje in shranjevanje proizvodnih podatkov, lahko vodje proizvodnje in strokovnjaki v pripravi plošč zdaj dostopajo do operativnih podatkov v realnem času prek intuitivne nadzorne plošče,« pravi Jan De Roeck, vodja za odnose z industrijo in strateški marketing pri Esku. Z novo nadzorno ploščo lahko podjetja predvidijo izkoriščenost, prepoznajo ozka grla v pripravi, zmanjšajo nenačrtovane izpade in primerjajo svojo proizvodnjo s konkurenco, še pojasnjuje De Roeck.

Esko shranjuje podatke naprav CDI in XPS v varnem okolju v oblaku, za katerega v Esku navajajo, da so nedavno prejeli certifikat tipa SOC.

Esko je svojo novost predstavil javnosti tudi na nedavnem sejmu Labelexpo v Bruslju (Belgija).

Več informacij na www.esko.com.