Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Spremljanje napredka opravil, poslanih v digitalne sisteme tiska, v sistemu za sledenje Kodak Prinergy.
Kodak je predstavil delovni sistem Prinergy različice 10.0. To zaznamujejo številne razširitve in nove funkcije, ki naj bi zagotovile večjo produktivnost in varnost aplikacij ofsetnega in digitalnega tiska.

#kodak #prinergy #avtomatizacija #delovnisistem #delovnitok #produktivnost #ucinkovitost

Kodakov delovni sistem Print-Production-Workflow
Nove funkcije v Kodak Prinergy 10.0 vključujejo nov način upravljanja opravil z opcijo Marks JTP (Job Ticket Processor - procesor delovnih opravil) in Archive & Retrieve JTP-Pooling. Ta omogoča odpravo ozkih grl v proizvodnji in s tem povečanje učinkovitosti. Izboljšano je tudi dodajanje tiskarskih oznak s pomočjo Preps SmartMarks, kar zagotavlja večjo učinkovitost in natančnost proizvodnjo. Samodejna pretvorba procesnih predlog programske opreme Harmony v format Kodak Colorflow poenostavlja prehajanje podatkov med sistemi in odpravlja napake človeškega faktorja.

Poleg omenjenega lahko uporabniki odslej k posameznim dejanjem pravil dodajajo komentarje in na podlagi definiranih pravil izvajamo procese avtomatizirano. S pomočjo komentarjem pa je zagotovljen tudi lažji prenos strokovnega znanja in pomembnih informacij opravil med zaposlenimi. Prinergy 10.0 ponuja tudi dodatno povečano raven varnosti in stabilnosti delovanja, podporo najnovejšemu Applovemu operacijskemu sistemu macOS 13, podporo HTML5, nov 64-bitni vtičnik za programsko opremo Adobe Acrobat in uporabo protokola https v programski opremi Kodak Prinergy Business Link, ki podpira podatkovno komunikacijo med sistemom Prinergy in upravljavskim informacijskim sistemom (MIS).

Licence
Rešitev Kodak Prinergy Workflow je na voljo kot neodvisna in avtonomna rešiev, kot storitv v oblaku ali kot hibridna naročniška rešitev. Kot pravijo pri Kodaku, je nova različica Prinergy združljiva s tako rekoč vsako programsko opremo in proizvodno tehnologijo tretjih oseb ter posledično omogoča povezavo široke palete digitalnih tiskarskih strojev.

Več informacij na www.kodak.com in www.dzs-grafik.si.