Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Miraclon na Drupi predstavlja svoje rešitve za fleksotisk.
Miraclon bo svoje rešitve za fleksotisk na Drupi predstavljal na razstavnem prostoru F50 v hali 15. Predstavljenih bo dvanajst praktičnih primerov in devet produktnih inovacij, ki temeljijo na tehnologiji Flexcel NX.

#drupa #miraclon #flesotisk #plosce #pripravanatisk #tiskembalaze

Chris Payne, glavni izvršni direktor podjetja Miraclon, pojasnjuje: "Fleksotisk je privlačno in rastoče področje tiska embalaže, katerega zmogljivosti, metode in procesi se trenutno razvijajo skladno z novo dobo sodobnega fleksotiska s standardiziranim in trajnostnim proizvodnim procesom. Glede na to, da zahteve strank po večji učinkovitosti in trajnosti postajajo vedno glasnejše, vabimo tiskarje na naš razstavni prostor, da ugotovimo, kako jim lahko Miraclon in naša partnerska mreža strokovnjakov za pripravo za tisk, ponudnikov tehnologij in ponudnikov prodajnih storitev pomagajo sestaviti načrt za poslovni uspeh."

Med drugim bo Miraclon predstavil tudi procesni sistem Flexcel NX Ultra 42. Gre za plošče, ki jih spiramo zgolj z vodo in omogočajo prehod na sodoben fleksotisk, pri čemer ponujajo enake prednosti kot tiskarske plošče z  razvijanjem s pomočjo topil.

Komplet svetil Shine LED, ki jih je razvil Miraclon, ponujajo stroškovno učinkovit način osvetljevanja plošč z UV LED tehnologijo in zagotavljajo še bolj enovite tiskarske plošče. Na Drupi bodo predstavljene še naslednje generacije tehnologij plošč Flexcel NX in Flexcel NX Ultra. Ta LED-optimizirana tehnologija plošč je namenjena zagotavljanju še večje čistoče v tisku.


Chris Paynes zaključuje: "Vsi obiskovalci našega razstavnega prostora bodo zagotovo lahko izkusili, kako tehnologija Flexcel NX v kombinaciji s strokovnim znanjem in izkušnjami naše ekipe optimizira proizvodnjo fleksotiska in prispeva k največji donosnosti naložbe v tovrsten stroj."

Več informacij na www.miraclon.com.