Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Esko, X-Rite, Pantone in Enfocus predstavili pionirske rešitve za embalažno industrijo.
Na Drupi 2024 so lahko obiskovalci doživeli impresivno sinergijo strokovnega znanja in tehnoloških inovacij. Štiri podjetja: Esko, X-Rite, Pantone in Enfocus; so se predstavila kot Veraltov (NYSE: VLTO) segment kakovosti in inovacij, ki zagotavljajo podporo na kritičnih področjih grafične industrije, kot sta varnost hrane in zdravil ter skladnost s kakovostjo.

#drupa #enfocus #esko #pantone #xrite #ucinkovitost #trajnost #cdicrystal #scloud #auturaink

Pomembna novost v tem segmentu je Esko sCloud, platforma v oblaku, ki združuje vse prejšnje aplikacije Esko in ponuja novo dimenzijo povezljivosti in dostopnosti podatkov.

Joël Depernet, predsednik podjetja Esko, je dejal: "Naše stranke peljemo na potovanje v prihodnost povezanih operacij v oblaku." Njegova izjava jasno pove, da nova platforma ne povezuje le obstoječih tehnologij, ampak predstavlja tudi osnovo za prihodnje inovacije. Predstavljen je bil tudi koncept CDI Crystal 'Quartz Edition', ki predstavlja jasen napredek tehnologije fleksotiskarskih plošč.

X-Rite je svoj prispevek Drupi prinesel z napovedjo revolucionarne barvne rešitve Autura Ink in razširjenimi funkcijami za PantoneLIVE. Ta orodja so zasnovana za poenostavitev postopka upravljanja barv in zagotavljajo brezhibno korektnost barv v različnih tehnologijah tiska. Orodje Autura Ink optimizira celoten postopek upravljanja barv, kar zagotavlja učinkovitost in natančnost v različnih tehnologijah tiska.

Revolucionarne niso le same tehnologije, ampak tudi z njimi povezana uporabniška izkušnja. Obiskovalci Drupe so lahko izkusili prototipe v napredni fazi razvoja v namenskem laboratoriju za inovacije in dobili prvi vpogled v nov izdelek Pantone za digitalno barvno odločanje.

Končno sta bila Esko in X-Rite prisotna tudi na razstavnem konceptu Touchpoint Packaging, kjer sta bila del razburljivega konferenčnega programa in sta predstavila rešitev Esko Store Visualizer. 

Vse inovacije so razvite in podpirajo trend pospešenega trženja z optimiziranimi procesi, to je izboljšano učinkovitostjo in večjo trajnostjo.

Več informacij na www.esko.com www.xrite.com www.pantone.com in www.enfocus.com.