Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z modelom monitorja Spectra View 231 podjetje NEC Display Solutions predstavlja nov barvno naprednejši 23 palčni IPS osnovani LCD monitor. Novi model je osnovan na strojni umeritveni tehnologiji, ki je integriran del že v uveljavljenih modelih 241 in 271. Barvno voden je s pomočjo 14-bitne LUT korekcijske tabele (Look Up Table), zanesljivost pa zagotavlja 3D LUT tabela.


Novi dostopnejši NEC Spectraview 231.

Model je namenjen uporabnikom s področja priprave in obdelave digitalne slike in videa, skeneristom oziroma DTP operaterjem.

Zaslon opremljen z IPS matrico modelu NEC Spectraview 231 zagotavlja reprodukcijo 75% barvnih odtenkov barvnega prostora Adobe RGB pri ločljivosti 1.920 x 1.080 točk. V praksi to pomeni bolj kvalitetna in konsistentna barvna slika tudi pri večjih kotih opazovanja. Funkcija Digital Uniformity Control (Color-Comp) skrbi predvsem za konsistentno uravnoteženo korektno barvno reprodukcijo, zaradi česar je primeren tudi za profesionalna grafična delovna okolja.

Novost je več kot prilagodljiva tudi zaradi pestre izbire vhodnih možnosti, med katerim sta tudi uveljavljena VGA in DVI-D. Integriran je tudi poseben predprogramiran USB vmesnik za upravljanje več delovnih postaj preko ene same tipkovnice, miške in monitorja.

Nastavitev višine je možna do 150 mm, Pivot funkcija pa omogoča uporabo monitorja v ležečem ali pokončnem načinu. NEC Spectraview 231 je že prejel TCO 5.0 certifikat.

Več informacij na www.nec-display-solutions.com.