Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Enfocus je razvilo svojo novo podporo interaktivnemu multimodalnemu sistemu FLO Suite. Razvili so modul priprave Enfocus Switch, ki je ena najbolj naprednih in prilagodljivivih delokrožnih avtomatiziranih rešitev prirpave, ki je trenutno na voljo.

Vse od verzije v4.0, se modul skuša na različne načine prilagoditi in integrirati v multimodalni sistem priprave vsebin Enfocus FLO Suite. Eden izmed teh integriranih implementacij je tudi vnos slikovnega materiala in datotek v predloge FLO sistema iz kateregakoli segmenta Enfocus Switch delokrožnega modula.




Naprimer: "Web2Print" edicija FLO sistema vam omogoča, da sami ustvarite grafično podobo spletnih strani brez potrebe posebnih znanj in izkušenj. Takorekoč spletna prodajalna Web2Print ponuja enostavno kreacijo predstavitvenih vsebin v PDF formatu. Vsaka objava na spletni strani Web2Print ima lahko poljubne avtorske vsebine, ki jih lahko različno prilagodite in uredite. Direktna objava končnim bralcem oziroma klientom je omejena le s potrditvijo administratorja spletnega sistema glede ustreznosti vsebine. Ob potrditvi sistem samodejno razpolaga s potrebnimi podatki: številom strani, izračunom končne cene realizacije naloga, naslovi dostave itd. Kakorkoli, končni rezultat obdelave podatkov sistema Enfocus je vedno temeljil na končni PDF dokumentni osnovi, pripravljeni bodi si za tiskanje ali za pošiljanje preko e-pošte na enega ali več naslovov hkrati. Konkretno sistem Web2Print omogoča tudi sočasno izdelavo e-kartic za pošiljanje ali kartic vrhunske kakovosti, pripravljenih za tisk letakov.