Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova generacija vrhunske zmogljivosti Speedmaster XL 106: Heidelberg bo predstravil celostne delovne sisteme za pakiranje in komercialni tisk. (Vir: Heidelberger Druckmaschinen)
V tiskarski industriji so skoncentrirani štirje izzivi: vedno večji pritisk na stroške, pomanjkanje kvalificiranih delavcev, vse večje zahteve glede trajnosti in izjemno dinamična digitalizacija. Heidelberger bo na letošnji Drupi predstavil številne inovacije kot odgovor na te megatrende pod geslom "Unfold Your Potential - Razširite svoj potencial". En od letošnjih vrhuncev Drupe je zagotovo sejemska premiera nove zmogljivejše generacije tiskarskega stroja Speedmaster XL 106. 

#heidelberg #drupa #speedmaster #xl106 #embalaza #komercialnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Heidelberg se bo pri Drupi osredotočil na digitalizacijo in trajnost.
Heidelberg bo na Drupi predstavil več novih izdelkov z osredotočenostjo na digitalizacijo in trajnost. Predstavljene bodo novosti in nadgradnje strojne in programske opreme, ki varčujejo z energijo in rabo surovin.

#heidelberg #drupa #trajnost #avtomatizacija #vitkiprocesi #optimizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilmov novi LuXtreme LED-UV sistem sušenja.
Podjetje Fujifilm ima v svojem portfelju nov sistem LED-UV sušenja. Z LuXtreme je mogoče vsak običajen ozkoformatni fleksotiskarski pretvoriti v sistem s podprtim LED-UV sušenjem in tako izboljšati proizvodnjo etiket.

#fujifilm #luxtreme #led #uv #fleksotisk #etikete

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Koenig & Bauer je razvil nov CI fleksografski tiskarski stroj. Naslavlja rastoči trg.
Koenig & Bauer je predstavil naslednjo generacijo CI fleksotiskarskega stroja XD Pro. Kot nov član serije strojev CI-Flexo naslavlja trg gibke embalaže in embalažnih aplikacij iz plastike in celuloznih vlaken.

#koenigbauer #fleksotisk #gibkaembalaza #plasticnaembalaza #ciflexo

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Lombardi je na Labelexpu predstavil seriji rešitev Synchroline in Invicta.
Po dolgem premoru zaradi pandemije je Lombardi izkoristil priložnost za predstavitev najnovejših različic svojih sistemov Synchroline in Invicta. S platformo Synchroline so predstavili tudi posebej razvit elektronski nadzor tiska.

#lombardi #invicta #synchroline #digitalnadodelava