Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nekdanji ponudba rešitev za ofsetni tisk znamke Agfa bo v prihodnje deloval na trgu na voljo pod imenom Eco3. (vir: Eco3)
Jeseni 2022 je skupina Afga-Gevaert v ločitvenem procesu "Carve-Out" prodala segment poslovanja »Offset Solutions« investicijski družbi Aurelius Equity Opportunities. Kot je bilo napovedano, bo ločeno podjetje v prihodnje delovalo pod imenom Eco3 in bo še naprej ponujalo rešitve priprave za ofsetni tisk.

#agfa #eco3 #ofsetnitisk #tiskarskeplosce #programskaoprema #storitve

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Komori evropskemu trgu ponuja nov kompetenčni center. Na sliki Christian Baumann in Ulrich Sause (vir: Komori)
Komori in Baumann napovedujeta odprtje prvega evropskega kompetenčnega centra Komori v Solmsu v Hessnu (Nemčija). Skupina podjetij, ki od leta 2012 deluje kot prodajni partner Komorija, ima skoraj 100-letne izkušnje na vseh področjih tiskarstva. Poleg organizacije Baumann Grafisches Centrum, ki prevzema delovanje novega kompetenčnega centra, sodijo v družino podjetij še druga podjetja.

#komori #baumann #kompetencnicenter #ofsetnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Izkušnje, znanje in oprema podjetja INO SD Print sta konkurenčna prednost vsake tiskarne.
Podjetje z več kot 30-letno tradicijo – INO d.o.o., Žiri, je vodilno na področju razvoja in proizvodnje strojev za sitotisk, tisk na steklo in avtomatizacijo. Na sejmu Print21 Ljubljana predstavljajo 3/4 avtomatski sitotiskarski stroj V6 ter možnosti, prednosti in inovativne rešitve pri združevanju digitalnega tiska in sitotiska v različnih dejavnostih (tekstilstvo, hibridni preslikači, embalaža ...).

#ino #sitotiskj #digitalnitisk #preslikaci #tekstilnitisk #embalaza

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
LED-UV enote serije LEDcure so modularne in kompaktne. (vir: IST Metz)
Na sejmu ICE Europe, ki bo od 14. do 16. marca 2023 v Münchnu (Nemčija), bo proizvajalec UV-sistemov IST Metz v dvorani A5 na razstavnem prostoru 1546 predstavil UV-rešitve za potrebe grafične industrije.

#istmetz #iceeurope #led #uv #ledcure

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Heidelberg s kampanjo spodbuja energetsko učinkovitost tiskarn.
Heidelberg se osredotoča na temo trajnosti, zato so nedavno pričeli s kampanjo, ki ponuja informacije, nasvete in ideje strokovnjakov, kako povečati energetsko učinkovitost in hkrati zmanjšati stroške tiskarn. "Temi trajnosti in energetske učinkovitosti sta trenutno ključna pojma na trgu," pravi generalni direktor Heidelberga Ludwin Monz.

#heidelberg #trajnost #energijskaucinkovitost