Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
MPS je predstavil naslednjo generacijo fleksotiskarskih strojev EF, ki prinašajo tehnološke izboljšave in nove funkcije.
Podjetje MPS je predstavilo naslednjo generacijo fleksotiskarskega stroja EF, ki je opremljen s tehnološkimi izboljšavami in novimi funkcijami za večjo povezljivost, ki izboljšuje zmogljivost stroja in same produkcije. Poleg izboljšanega tiskarskega procesa je izboljšana tudi uporabniška izkušnja.

#mps #ef #fleksotisk

Novi tiskarski stroj EF je popolnoma avtomatiziran fleksotiskarski stroj za tisk na različne medije, ki zmore tiskati 24 ur na dan in 7 dni na teden. Na podlagi uspešnih zasnov prejšnjih šestih generacij platforme EF, ki vključujejo različne MPS-ove inovacije, kot so Crisp.Dot, Non-stop Print Change in Ultraflex Rail System, je bilo tudi pri aktualni generaciji stroja EF izvedenih kar nekaj izboljšav.

Te izboljšane funkcije vključujejo izvlečno barvno kad, ki je standardna oprema vseh strojev in omogoča hitrejšo menjavo opravil, rokav MPS E s patentom hitrega snemanja, napredni pomnilnik opravil, upravljanje skladja M2M (Mark-to-Mark), podporo večje širine zvitka do 580 mm, izboljšano robustnost vodil, standardno letveno varnostno zaščito, ki preprečuje poškodbe rok, in različne ergonomske izboljšave. Za popolno avtomatizacijo nastavitev vseh tiskovnih tlakov s servo pogonom pa je na voljo funkcija Advanced Automation.

Enostavna raba fleksotiskarske linije MPS EF.
MPS je platformi EF dodal tudi novo funkcijo MPSConnect, upravljalna in nadzorna plošča z možnostjo prilagajanja vmesnika posamezniku. MPSConnect zagotavlja tudi stalno nadzorovanje delovanja tiskarskega stroja s pomočjo senzorske tehnologije v kombinaciji z internetom stvari za zbiranje podatkov v realnem času in vpogled v dnevnik zapisov 24x7. Na podlagi teh zbranih podatkov strokovnjaki družbe MPS pomagajo strankam nenehno izboljševati učinkovitost proizvodnje glede zmanjševanja odpadkov, višje hitrosti in več razpoložljivega časa delovanja.

Nadzorna plošča operaterju omogoča enostaven dostop do različnih informacij, kot so zmogljivost oziroma delovanje tiskarskega stroja, priročniki in videoposnetki najboljših praks in podobno. Ponuja mu tudi informacije glede uspešnosti tiska, različne analitike s primerjavo teh. Neodvisno od operaterja se lahko parametri tiska tudi shranijo kot predloga za ponovno rabo.

Več informacij na www.mps-printing.com.