Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Comexi bo leta 2023 trgu ponudil fleksotiskarski stroj F2 Origin, novega člana fleksotiskarskih strojev Comexi F2.
Comexi bo leta 2023 predstavil F2 Origin, novega člana fleksotiskarskih strojev Comexi F2, ki vključuje tehnološke koncepte GeniusTech za izboljšano učinkovitost, ergonomijo, kakovost tiska z manj posredovanja operaterja.

#comexi #fleksotisk #f2origin

F2 Origin s prenovljeno zasnovo vključuje nove funkcije mehatronike GeniusDry za optimizacijo učinkovitosti in zmogljivosti tiska, nov optimiziran dozirni sistem barve GeniusFlow ter popolno integracijo z okoljem GeniusPrint. Stroj je zasnovan tako, da je produktiven in racionalen ne le za tisk srednje in bolj obsežnih naklad, ampak tudi manjših. Nov sistem odlikujeta predvsem krajši časi menjave nalogov in kratkimi nakladami, saj sta čas menjave in manj odpadka v pripravi tiska.

GeniusDry je nov sistem šob za vrhunsko zmogljivost sušenja z manj kroženja zraka. Poleg tega naj bi oddajal tudi manj hrupa, za učinkovito vzdrževanje sušilnega tunela in šob pa je dostopen tudi z vrhnje strani.

Predstavitev sistema Comexi Flexo F2 Origin.
GeniusFlow ponuja optimizirano vezje z zmanjšano porabo barve in topil. Zasnovan je z eno črpalko, kar zagotavlja manj vzdrževanja in manjšo porabo zraka. Funkcija GeniusDoctoring pa v tisku zagotavlja minimalno prirast rastrskih tonov.

F2 Origin omogoča popolno integracijo linearnih kamer za uporabo funkcij GeniusPrint in CingularReal2. Za učinkovitejše vzdrževanje so tudi te dostopne tudi z vrhnje strani.

Novi Comexi F2 Origin je mogoče konfigurirati z običajnimi odvijalci enega zvitka za krajša opravila ali avtomatskega z več zvitki in samodejno menjavo teh za daljša opravila.

Več informacij na www.comexi.com.