Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Komori evropskemu trgu ponuja nov kompetenčni center. Na sliki Christian Baumann in Ulrich Sause (vir: Komori)
Komori in Baumann napovedujeta odprtje prvega evropskega kompetenčnega centra Komori v Solmsu v Hessnu (Nemčija). Skupina podjetij, ki od leta 2012 deluje kot prodajni partner Komorija, ima skoraj 100-letne izkušnje na vseh področjih tiskarstva. Poleg organizacije Baumann Grafisches Centrum, ki prevzema delovanje novega kompetenčnega centra, sodijo v družino podjetij še druga podjetja.

#komori #baumann #kompetencnicenter #ofsetnitisk

Ulrich Sause, direktor distribucijske prodaje pri Komori Europe, pravi: »Kot ponudnik rešitev za tisk želimo tiskarskim podjetjem ponuditi največjo možno podporo, predvsem usmerjeno v prihodnost. To daleč presega tisto, kar je danes že potrebno imeti. Naše tesno sodelovanje s skupino Baumann in ustanovitev našega skupnega kompetenčnega centra nam omogočata prav to vizijo."

Christian Baumann dodaja: »Stroji znamke Komori so znani po svoji zanesljivosti. Naše stranke so navdušene nad izjemno razpoložljivostjo in zanesljivostjo delovanja teh strojev, hitrimi časi menjave opravil in njihovo konsistentno produktivnostjo. Vse to zagotavlja namreč visoko dobičkonosnost. Naš cilj je ponuditi vrhunsko kakovost in rešitve Komori približati novim strankam. Prepričani smo, da lahko z našim znanjem in pravim portfeljem Komori zadovoljimo zahteven tiskarski trg po vsej Evropi.«

Več informacij na www.komori.eu.