Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nekdanji ponudba rešitev za ofsetni tisk znamke Agfa bo v prihodnje deloval na trgu na voljo pod imenom Eco3. (vir: Eco3)
Jeseni 2022 je skupina Afga-Gevaert v ločitvenem procesu "Carve-Out" prodala segment poslovanja »Offset Solutions« investicijski družbi Aurelius Equity Opportunities. Kot je bilo napovedano, bo ločeno podjetje v prihodnje delovalo pod imenom Eco3 in bo še naprej ponujalo rešitve priprave za ofsetni tisk.

#agfa #eco3 #ofsetnitisk #tiskarskeplosce #programskaoprema #storitve

Rešitve priprave za ofsetni tisk
Eco3 bo dobavljal različne rešitve za pripravo ofsetnega tiska: ofsetne tiskarske plošče, grafične folije, različno opremo in storitve, programsko opremo in kemikalije. Pod novim lastništvom Aureliusa bo podjetje še naprej delovalo z isto organizacijsko strukturo ter distribucijsko in servisno ekipo. Po navedbah ​​vodstva prodaje Eco3 se za kupce praktično ne bo spremenilo nič, razen blagovne znamke in logotipa.

Globalna vodja tehnologije in trženja Joan Vermeersch dodaja: "Zavezani smo nenehnim inovacijam, tako z izdelki in storitvami, in s tem trem trajnostnim načelom Eco: Ekologija, varčnost in prijaznost uporabe; ali Eco3!"

Eco3 se še naprej vidi kot vodilni svetovni proizvajalec sistemov za pripravo v industriji ofsetnega tiska. Portfelj podjetja je namenjen komercialnim tiskarjem, tiskarjem časopisov in embalaže ter odraža celostno paleto rešitev – od tiskarskih plošč, sistemov, delovnih postaj in osvetljevalk CTP do programske opreme za upravljanje delovnega procesa ter grafičnih kemikalij.

Več informacij na https://eco3.com/.