Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova linija Sigma Line Compact omogoča mehko vezavo, trdo vezavo, šivano vezavo in vezavo s sprenjanjem. (Vir: Müller Martini)
Po lanski napovedi je sistem za obdelavo digitalno natisnjenih tiskovin Sigma Line Compact znamke Müller Martini že na voljo. Ta naj bi omogočil več dodelave opravil digitalnih sistemov tiska iz zvitka v zvitek z manj porabe prostora, manj osebja in manj odpadka.

#muellermartini #sigmaline #compact #vezava #zgibanje

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova platforma Antaro znamke Müller Martini dosega edinstveno izhodno hitrost. (Vir: Müller Martini)
Z novo linijo Antaro, ki je na voljo v dveh različicah, Müller Martini lansira novo platformo za lepljeno vezavo. V proizvodnji brošur na zahtevo novost omogoča za digitalno natisnjene proizvode hitrost obdelave do 2.000 taktov/uro, za ofsetno natisnjene  pa 4.000 taktov/uro.

#muellermartini #antaro #sigmaline #lepljenje #lepljenavezava #vezava #brosure #knjige

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova različica programske opreme Zünd Cut Center (ZCC) je bila nadgrajena in prenovljena za enostavnejši digitalni razrez.
Zünd Systemtechnik AG je revidiral svojo programsko opremo Zünd Cut Center (ZCC) z različico 4, ki po navedbah proizvajalca ponuja več možnosti za bolj prilagodljivo, avtomatizirano pripravo naročil in učinkovit digitalni razrez. Upravljanje rezalnika preko na dotik občutljivega zaslona je namenjeno intuitivnemu in preprostemu upravljanju rezalnega sistema.

#zuend #zund #rezalnik #razrez # rezanje #cutcenter #cuteditor

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
IST Metz ponuja Modulux rešitve kot modularne in robustne LED sisteme za aplikacije ozkega fleksotiska.(Vir: IST Metz)
Na sejmu Labelexpo Europe bo proizvajalec UV sistemov IST Metz predstavil svoj portfelj UV in LED sistemov za tisk etiket. Poudarek bo na rešitvah MBSc in modularnih Modulux LED sistemih. Na Labelexpu se bo predstavlja tudi sestrsko podjetje IST Intech, specializirano za visoko zmogljive LED sisteme za digitalni tisk.

#istmetz #labelexpo #modulux #led #uv #intech

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Crusader Converter je modularna rešitev dodelave etiket.
Delta ModTech na sejmu Labelexpo Europe 2023 predstavlja rešitve dodelave na zahtevo, središče predstavitev bo na novo posodobljenem stroj Crusader. Ta edinstven sistem so predstavili v luči natančne dodelave namestitve antene na RFID aplikacijo.

#labelexpo #delta #modtech #etikete #crusander #converter #rfid