Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
FKS predstavlja digitalni UV-točkovni sistem nanosa z integrirano funkcijo plastifikacije FKS/Duplo . (vir: FKS)
FKS širi portfelj sistemov za dodelavo tiskovin z novim digitalnim sistemom UV-parcialnega lakiranja FKS/Duplo DuSense DDC-8000. Novost dopolnjuje model FKS/Duplo DuSense DDC-810, ki je namenjen dodelavi vizitk, vabil ali brošur.

#fks #parcialnolakiranje #plastifikacija #vsevenem #uvlak

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Dnevi odprtih vrat dodelave združenja Postpress Alliance v Tuttlingenu.
Od 8. do 11. novembra so bili dnevi odprtih vrat Alliance Days 2022 združenja za dodelavo Postpress Alliance. Na dogodku v Tuttlingenu (Nemčija) so sodelovala številna podjetja, med drugim Bograma, H+H, Hohner, MBO in Wohlenberg.

#alliancedays #hhs #mbo #bograma #hh

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Horizon je na dogodku Finishing First 2022 predstavil robota za pakiranje spetih in vezanih brošur v škatle.(vir: Horizon / fotografija henriette pogoda)
Avtomatizacija na področju dodelave tiskovin je več kot aktualen trend, ki je bil očiten tudi na dogodku Finishing First 2022 podjetja Horizon GmbH v Quickbornu. Dogodka se je udeležilo okoli 130 nemških in tujih gostov.

#horizon #robotizacija #avtomatizacija #vezava

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi SigmaLine Compact znamke M'uller Martini pokriva vse možnosti končne dodelave.
Družina rešitev SigmaLine proizvajalca Müller Martini se širi, na dan otvoritve sejma Printing United Expo v Las Vegasu (ZDA) je izvršni direktor Müller Martini-ja, Bruno Müller, za prihodnje leto napovedal novo linijo SigmaLine Compact. Ponudnikom digitalnega tiska naj bi ta omogočila proizvodnjo oziroma dodelavo različnih tiskovin v enem sistemu z manj osebja in manj odpadka. Novost bo podpirala različne dodelavne funkcije: mehko vezavo, trdo vezavo in različne šivane vezave, vključno s spenjanjem.

#mullermartini #sigmaline

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kama je novost nedavno predstavila na sejmu Fachpack.
Proizvajalec strojev Kama je letos na sejmu Fachpack predstavil tehnologijo izsekovanja in različnih funkcij racionalne dodelave tiskanih naročil manjših naklad, ki je predvsem namenjena produkcijskim okoljem z digitalnim tiskom embalaže.

#kama #dodelava #izsekovanje