Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
DTF, sistem z načinom tiska iz zvitka v zvitek, je namenjen množični proizvodnji.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem DTF Azonprinter PRONTO PLUS. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#azonprinter #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
UCHIDA EZF 100 je rešitev primerna za pisarniška okolja.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem UCHIDA EZF 100. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#uchida #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
UCHIDA AEROFOLD PLUS je zasnovan z japonsko natančnostjo!
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem UCHIDA AEROFOLD PLUS. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#uchida #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Plastifikatorji FoilCoater DC-20/2 so zasnovani z edinstveno grelno tehnologijo.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem MIYACOH DC-2 Foil coater. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#miyacoh #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Invicta je preboj, ki so ga številni čakali v ponudbi strojev za vakuumsko namizno rezanje.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem VALIANI INVICTA120. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#valiani #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo