Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tako rekoč inteligentni nož vsebuje RFID čip RFID, s katerim je povezan z rezalnim strojem Polar.
Proizvajalec nožev Hagedorn na trg prinaša prvi omrežno povezljiv nož z imenom Intelli-Knife. Tako rekoč inteligentni nož igra ključno vlogo v popolnem nadzoru procesa rezanja. Z uporabo RFID čipa in povezavo z rezalnim strojem je zmožen shraniti različne podatke, kot je njegova trenutna kakovost, kot brušenja in število brušenj. Glede na te podatke rezalni stroj ustrezno optimizira nastavitve rezanja, s čimer zagotavlja optimalen proces razreza.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Po prevzemu bo Multicam še naprej deloval pod svojim imenom, vendar v okviru podjetja Kongsberg Precision Cutting Systems.
Norveški proizvajalec digitalnih rezalnikov za embalažo, banerje in podobno, Kongsberg Precision Cutting Systems ("Kongsberg PCS") je prevzel ameriškega proizvajalca računalniško krmiljenih obdelovalnih sistemov CNC, rezalnih sistemov in procesesnih rešitev digitalne dodelave, Multicam Inc.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Baumer hhs bo med gostujočimi razstavljavci na sejmu Fachpack v Nürnbergu (Nemčija).
Tehnologija nanašanja lepila podjetja Baumer hhs embalažni industriji zagotavlja možnosti za manjšo porabo lepila in energije ter emisij CO2 - s čimer lahko izboljša okoljsko bilanco svojih procesov in izdelkov. To je tudi moto podjetja ("Trajnostne rešitve za proizvodnjo embalaže") na letošnjem sejmu Fachpack 2021, ki bo v Nürnbergu (Nemčija) od 28. do 30. septembra.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Meccanotecnica je predstavila tretjo generacijo svojega troreznika Timmer.
Italijanski proizvajalec strojev Meccanotecnica je predstavil tretjo generacijo svojega avtomatskega trorenzika Trimmer. Zasnovan je za dodelavo digitalno natisnjenih tiskovin, omogoča popolnoma samodejen in variabilno prilagodljiv razrez v proizvodnji knjig manjših serij oziroma naklad na zahtevo, tudi enega samega izvoda.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Roland DG je razvil dva nova rezalnika.
Podjetje Roland DG je napovedal razširitev svoje ponudbe CAMM-1, ki bo vključevala nove rezalnike vinila GR2-640 / 540 (64" in 54"). Nova serija rezalnikov CAMM-1 omogoča razrez različnih materialov od tankih avtomobilskih folij za dekoracijo vozil in senčenje stekel, termalnih transfernih folij, do debelejših odsevnih papirjev in slikopleskarskih šablon.