Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Proizvajalec dodelavnih strojev Kama je predstavil nove in nadaljnje dosežke razvoja rešitev dodelave tiskovin (Na sliki Bite Gripper).
Z desetimi aplikacijami od izsekovanja do različnih dodelav odslej sistem Kama ProCut 76 Foil prevzema več operativnih nalog. Nov sistem vodenja materiala "Big Bite" omogoča zanesljivo vodenje različnih medijev od 100 gramskih papirjev do 3 milimetrske debele lepenke.

Koncept vodenja pol Big Bite Gripper se odpira široko, navzgor in navzdol, kar omogoča dovajanje in zanesljivo vodenje različnih medijev (valovitih, toplotno obdelanih in laminiranih) različnega formata skozi stroj.

Nova funkcija AutoRegister AR³ za izsekovalne stroje in stroje za preganje s pomočjo funkcije "Skew adjust" zagotavlja natančnost skladja dodelave, tudi če jih večkrat režemo ali večkratno dodelamo. Servomotorji se usklajujejo orodje v smeri X in Y ter tudi v poševni smeri. Samodejno upravljanje skladja je primerno tudi za rezane poltiskovine v formatu B1 za stroškovno učinkovitejšo dodelavo pri manjšem formatu.

V Kami so nadgradili tudi programsko nastavljiv stojni modul za ločevanje odpadka izsekovanja (SBU), s čimer se je produkcijska učinkovitost dvignila za do 30 odstotkov. Neposredna uporaba modula za ločevanje odpadka v samem izsekovalnem stroju skrajša čas dodelave in zmanjša stroške izdelave zložljive embalaže.

Več informacij na www.kama.info.