Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Baumer hhs bo med gostujočimi razstavljavci na sejmu Fachpack v Nürnbergu (Nemčija).
Tehnologija nanašanja lepila podjetja Baumer hhs embalažni industriji zagotavlja možnosti za manjšo porabo lepila in energije ter emisij CO2 - s čimer lahko izboljša okoljsko bilanco svojih procesov in izdelkov. To je tudi moto podjetja ("Trajnostne rešitve za proizvodnjo embalaže") na letošnjem sejmu Fachpack 2021, ki bo v Nürnbergu (Nemčija) od 28. do 30. septembra.

Med številnimi rešitvami v ponudbi bo podjetje Baumer hhs prikazalo dozirni sistem lepila "Xfeed" za pakirne linije. Z rešitvijo "Xfeed" vse naprave za vroče lepljenje postanejo sistemi za tovrstno lepljenje na zahtevo. Omogoča uporabo do 20 grelnih enot z doziranjem lepilnega granulata (ne glede na proizvajalca) iz enega osrednjega zalogovnika z možnostjo transporta tega do 200 metrov daleč.

Predstavili bodo tudi paket rešitev "dot box", to je sistem, ki vključuje dva ventila "tesla go" za vroče lepilo, krmilno enoto "dot box" in vse potrebne povezovalne dele. Z njim bodo predstavili možnosti nadzorovanega točkovnega lepljenja embalaže.

Več informacij na www.baumerhhs.com.