Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
FKS/Duplo DocuCutter DC-648 je prijazen za integracijo v različne delovne procese (vir: FKS).
Tako kot drugi stroji iz serije DocuCutter je tudi DC-648 zasnovan tako, da lahko operater v enem prehodu opravi več delovnih korakov - rezanje, zgibanje, perforiranje in žlebljenje. Odvisno od različice omogoča negativno in pozitivno žlebljenje.

#fks #duplo #razanje #zlebljenje #perforiranje #zgibanje

FKS/Duplo DocuCutter DC-648 s funkcijami dodelave vse v enem omogoča obdelavo papirjev gramature do 400 g/m². Z novim podajalnikom pol lahko sistem sprejema pole v dolžini do 1.200 mm.

Integracija v obstoječe sisteme MIS
Po navedbah proizvajalca so odlika novega sistema hitrost, vzdržljivost in vsestranskost večfunkcionalne dodelave v enem. DC-648 odlikujejo predvsem večja avtomatiziranost, enostavnost uporabe in povezljivost z obstoječimi delovnim procesi končnega uporabnika. Nov sistem omogoča tudi bolj intuitivno upravljanje in boljšo povezljivost zaradi nadgradnje krmilnika s priključnim vtičnikom EFI Fiery DFE Connector v skladu za zahtevami industrije 4.0. Zato ga na enostaven način lahko vključimo v obstoječe informacijske sisteme vodenja proizvodnje, s tem pa omogočimo vpogled v statuse opravil in stanje stroja od kjerkoli in kadarkoli. V naprej definirane dodelavne predloge in programska oprema FKS/Ultimate Impostrip pa poenostavljata in pospešujeta sam proces priprave stroja na dejansko dodelavo.

Več informacij na www.fks-hamburg.de.