Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova generacija enot za dodelavo etiket Xeikon podpira razširljivost in prilagodljivost.
Podjetje Xeikon je v februarju predstavilo novo serijo rešitev Xeikon LCU (Label Converting Units), ki predstavlja korak k popolni digitalizaciji grafičnih procesov in je namenjena področju proizvodnje etiket in sorodnih visokokakovostnih tiskovin. Nova serija je zasnovana modularno in arhitekturno prilagodljivo s podporo povezljivosti v oblak in s tem popolno integracijo v obstoječe delovne procese.

#xeikon #lcu #izsekovanje #lakiranje #etikete

Nova serija dodelavnih enot šteje dva modeloa: Xeikon LCU350 kot modularna dodelavna platforma in Xeikon LCU33, osnovna in vstopna različica. V Xeikonu navajajo, da so vse nove rešitve LCU razvite tako, da omogočajo nadgradnjo z rastjo poslovanja in zahtevami le tega. Serija Xeikon LCU je zasnovana za delo v liniji z digitalnima tiskalniškima sistemoma Panther in Cheetah, omogočata pa tudi popolnoma avtonomno dodelavo brez neposredne povezave.

Z Xeikonovo serijo LCU je na voljo laminacija, izsekovanje, rezanje, navijanje, aplikacija vroče folije in sitotisk. Postaja za lakiranje je podprta z večjo širino lakiranja in izboljšanim upravljanjem skladja tega ter enostavno nadgradnjo s funkcijo parcialnega lakiranja. Izsekovanje se lahko izvaja polrotacijsko s hitrostjo 80 m/min ali do največje polne rotacijske hitrosti 130 m/min. Sistemi Xeikon LCU omogočajo popolnoma avtomatizirano delo, z dodatno opcijo tudi menjavo izsekovalnega in drugega dodelavnega orodja, in informacijsko celostno nadzorovano upravljanje.

Več informacij na www.xeikon.com.