Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi dvojni nadzorni sistem Dualstar podjetja Isra Vision (vir: Isra Vision)
Sistem Dualstar izraelskega podjetja Isra Vision prvič združuje pregled netiskanih folij, laminatov in premazov s pregledanim obdelanim potiskanim materialom v enem samem sistemu.

#isravision #nadzor #kontrola #kakovost #dualstar

Tovrsten način nadzora kakovost dodelave je namenjen predvsem podjetjem v sektorju izdelave gibke embalaže. Nova rešitev Dualstar sestoji iz funkcij nadzornih sistemov serije Smash in Printstar, zagotavlja pa 100-odstoten nadzor kakovosti dodelave s kontrolo vhodnih folij, laminatov in premazov in izhodnega obdelanega potiskanega materiala.

Komponenta za površinsko kontrolo je odgovorna za odkrivanje napak in selekcijo vhodnega materiala. Omogoča kontrolo prosojnih in neprosojnih materialov, tudi barvnih. V tekoči proizvodnji naj bi sistem odkril tudi najmanjše napake dodelave, kot so lise, luknje, nepopolna laminacija; tudi pri najvišjih hitrostih teka materiala iz zvitka.

Dualstar pa na izhodu nadzira tudi obdelane tiskovine in vrednosti kakovost tiskane upodobitve, laminacije in premazovanja. Vse posamično ali večkratno pojavljajoče se napake se zabeležijo in razvrstijo v centralnem podatkovnem sistemu.

Več informacij na www.isravision.com.