Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nov sistem Omega SRI3 ponuja napredne in prilagodljive možnosti dodelave etiket.
Podjetje A B Graphic International (ABG) je predstavilo novost svojega razvoja, to je sistem za dodelavo etiket Omega SRI3. Posodobljeni model, ki naj bi zagotavljal visoko zmogljivost funkcij ločevanja, previjanja in nadzora etiket v zvitku, ponuja vrsto novih in prilagodljivih možnosti za izpolnjevanje zahtev izdelave etiket tudi v prihodnosti.

#abg #omegasri3 #dodelavaetiket

Z večjim premerom odvijanja, ki znaša 830 mm, in večjim ovojem valja za odvijanje sistem zagotavlja manj odpadka, izboljšan je tudi nadzor napetosti, kar preprečuje zdrs in prepletanje traku iz zvitka. Slednje zato dviguje tudi stopnjo vsestranskosti novega sistema. Nadgrajene funkcije, ki vključujejo nižjo mizo za spajanje traki zvitkov, omogočajo operaterjem večjo prilagodljivost in večje ergonomsko udobje. S tem pa tudi večjo produktivnost in učinkovitost. Stroj SRI3, ki je vodilni na trgu inovativne dodelave etiket, je tudi edini stroj v svojem razredu, ki se ne zanaša na nadzorni sistem tretjega proizvajalca. Zagotavlja 100-odstotni pregled tiska z lastnim sistemom kamer fleyeVision podjetja ABG, zato celostno sistem deluje brezhibno integrirano.

Sistem ABG Omega SRI3.
Druge izboljšave vključujejo roko, ki desničarjem omogoča enostavno rezanje zvitka in nosilec traku, ki je vgrajen tako kot pri seriji ABG Digicon. Ročno rezanje je zdaj mogoče nadgraditi s samodejnim rezanjem, kar pri prejšnji napravi SRI ni bilo mogoče, modul za navijanje pa je mogoče odstraniti in ga vključiti v drugih procesnih stopnjah.

SRI3 je zasnovan z upoštevanjem možnosti naknadnega opremljanja oziroma nadgrajevanja, zato je modularno zasnovan. s tem poenostavlja prihodnje posodobitve, zato ga je mogoče v celoti konfigurirati in prilagajati glede na individualne proizvodne potrebe.

Več informacij na www.abgint.com.