Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta je predstavila nov digitalni stroj Accurioshine 3600 za izdelavo čutnih učinkov.
Konica Minolta je predstavila digitalni tiskarski stroj Accurioshine 3600, ki z digitalno izdelavo ponuja posebne učinke v komercialnem tisku, dodelavi in embalažni industriji. Zasnovan je na ključnih komponentah tehnologije Jetvarnish, vključno s sistemom za zagotavljanje skladja AIS SmartScanner. Opremljen je tudi s tehnologijo samodejnega čiščenja brizgalnih glav.

#konicaminolta #accurioshine #jetvarnish #uvlakiranje
 
Novi stroj ponudnikom tiska, dodelave in drugim omogoča, da imajo lasten sistem za popolno proizvodnjo in izdelavo prototipov grafične dodelave brez uporabe sit, matric ali tiskarskih plošč. Univerzalna patentirana formula laka omogoča tako plosko 2D parcialno UV-lakiranje, kot tudi izdelavo dvignjenih 3D učinkov na širok razpon substratov in vse do gramature 450 g/m2. Dodelamo lahko ofsetno in digitalno natisnjene tiskovine, tudi laminirane s folijo ali premazane z vodnimi laki.

Accurioshine 3600 praktično omogoča dodelavo vseh komercialnih tiskovin, vključno z brošurami, prospekti, vizitkami, knjižnimi platnicami, etiketami, plakati in drugim. nalepkami na listih, majhnimi zložljivimi kartoni, maloprodajnimi razstavnimi znaki in plakati.

Več informacij na www.konicaminolta.si.