Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Marbach se bo na sejmu Fachpacku osredotočil na rešitve za proizvodnjo embalaže. (vir: Marbach)
Od 27. do 29. septembra bo Marbach na Fachapcku predstavil rešitve za proizvodnjo embalaže. Predvsem bo poudarek na kakovosti izdelave te, v hali 7 (razstavni prostor 218) bodo ponudili svoje aktualne izdelke razvoja in storitve. Na podlagi dejanske analize potreb obiskovalcev bodo svojo ponudbo predstavili tudi individualno prilagojeno s končnim namenom povečati učinkovitost proizvodnje embalaže.

#marbach #izsekovanje #embalaza

Sistemska rešitev Connect|M predstavlja digitalizacijo procesa izsekovanja. Izsekovalni in delovni sistem sta z uporabnikom na tak način povezana preko oblaka, s katerim uporabniki dostopajo do podatkov o zmogljivosti proizvodnje embalaže z le enim klikom. S tem je transparentnost procesa izsekovanja večja, podatki pa odlična osnova za optimizacijo samega procesa in hiter odziv na morebitna odstopanja.

V segmentu transporta oziroma logistike embalaže se vse bolj uporablja valovit karton, ki navadno v stopnji izsekovanja povzroča številne izzive. V ta namen podjetje Marbach ponuja posebna izsekovalna orodja, ki bodo prav tako del razstavne ponudbe. Nosilna plošča teh orodij je poseben kompozit Marbach greenplate, ki v 30 odstotkih sestoji iz primarnih vlaken breze nordijskih gozdov in 70 odstotkov sekundarnih vlaken regionalnega lesa. Kot kompozit ima plošča po navedbah proizvajalca zelo dobre tehnične lastnosti, zagotavlja pa tudi bolj trajnostno rešitev.

Nova guma marbaject je bila posebej zasnovana za optimalno izsekovanje. Odlikujejo jo visoka elastičnost, odpornost proti obrabi in dolga življenjska doba. Ima visoko lomni količnik, v uporabi pa se jo enostavno lepi in tudi odstranjuje brez sledi odstranjevanja. Marbaject rešitev odlikuje certifikat Isega, zato se lahko uporablja tudi v prehrambnem sektorju proizvodnje embalaže.

Več informacij na www.marbach.com.