Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Masterstrip Plate predvsem zagotavlja zanesljivo ločevanje odpadka izsekovanja brez zastojev.
Masterstrip Plate je nova plošča za ločevanje odpadka v procesu izsekovanja, ki se uporablja v kombinaciji s tehnologijo Marbastrip. Novo orodje temelji na konceptu Marbastrip in naj bi se bistveno razlikovalo od preteklih rešitev po zgornjem sloju za ločevanje oziroma odstranjevanje odpadka brez zastojev.

#marbach #masterstrip #izsekovanje #locevanje

Po navedbah Marbacha je nova ločevalna plošča Masterstrip opremljena s prijemalno ploščo in posebnimi dvižnimi elementi za zanesljivo in enakomerno dvigovanje in odstranjevanje odpadka izsekovanja. Tako imenovane posebne dvižne rampe (marbafly) pa zagotavljajo nemoteno vodenje kartona skozi izsekovalni proces. Za fino nastavitev orodja je plošča podprta s funkcijo Marbapoint, ki z uporabo laserja omogoča natančno in hitro umeščanje zgornje in spodnje plasti ločevalne plošče v ločevalni del stroja.

Karl Marbach GmbH & Co. KG je en vodilnih mednarodnih proizvajalcev strojev za izsekovanje in izdelavo orodij. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1923 in danes zaposluje 1500 ljudi po vsem svetu.

Več informacij na www.marbach.com.