Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kama je novost nedavno predstavila na sejmu Fachpack.
Proizvajalec strojev Kama je letos na sejmu Fachpack predstavil tehnologijo izsekovanja in različnih funkcij racionalne dodelave tiskanih naročil manjših naklad, ki je predvsem namenjena produkcijskim okoljem z digitalnim tiskom embalaže.

#kama #dodelava #izsekovanje

Prvič v Nemčiji so predstavili celostno funkcionalno opremljen sistem različice , katerega delovanje so predstavili v živo. Gre za visoko avtomatiziran stroj za izsekovanje in slepi visoki tisk formata največ B2 z zmogljivostjo obdelave do 5.500 pol na uro, ki poleg omenjenih funkcij ponuja še dodelavo z vročo folijo, zgibanjem, braillovo pisavo z možnostjo ločevanja odpadka. Osrednja tema je bil tudi stroj Kama AutoRegister AR3 z novim sistemom prijemal in funkcijo visokega, nizkega in večstopenjskega preganja, aplikacijo vroče folije in obdelave s hologramom. 

Za sisteme preganja na splošno so predstavili tudi sistem za hitro nameščanje klišejev Kama CPX 106. Ta zagotavlja natančno namestitev, orodje pa sistemu slepega tiska zagotavlja daljše obratovanje in višjo stopnjo produktivnosti. Model CPX 106 se lahko uporablja za različne sisteme slepega tiska do formata B1.

Več informacij na www.kama.info.