Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ploski rezalnik DUPLO PFi Blade B2+ omogoča kreativno dodelavo izdelavo številnih končnih izdelkov.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem DUPLO PFI Blade B2+. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#duplo #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Z rezalnikom DUPLO PFi Blade B2+ lahko obdelujemo različne papirje, folije, laminate, samolepilne in sintetične materiale gramature vse do 500 g/m². Lahko jih režemo, žlebimo, perforiramo do globine 6 mm. na voljo orodja se lahko uporabljajo ciljno, odvisno od aplikacije.

Predstavitev sistema DUPLO PFI Blade B2+.
Ostale lastnosti sistema DUPLO PFI Blade B2+
  • Maks. velikost papirja: 800 x 600 mm
  • Min. velikost papirja: 210 x 279 mm

  • Kapaciteta podajalnika: 100 mm

  • Hitrost: od 12 do 45 sekund na polo (odvisno od kompleksnosti)

  • Maks. debelina reza: 6 mm


Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..