Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
MULTIGRAF TOUCHLINE CP375 mono je opremljen je z dvema orodjema za žlebljenje (moški/ženski) in orodjem za križno perforiranje.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem MULTIGRAF TOUCHLINE CP375 mono. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#multigraf #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo


Touchline CP375 MONO je učinkovita rešitev za žlebljenje in perforiranje. Namenjen je obdelavi opravil srednjih in večjih količin. V enem prehodu pa zmore obdelati polo z 20 žlebilnimi linijami in 20 perforacijami.

Predstavitev sistema MULTIGRAF TOUCHLINE CP375 mono.
Ostale lastnosti sistema MULTIGRAF TOUCHLINE CP375 mono
  • Maks. velikost papirja: 375 mm x 660/1050 mm
  • Min. velikost papirja: 105 mm x 148 mm
  • Gramatura/debelina papirja: od 80 do 400 g/m2 ali maks. 0,4 mm
  • Število žlebilnih linij: 20
  • Maks. kapaciteta podajalca: 800 listov 80 g/m2 papirja
  • Hitrost zgibanja: 6000 listov A4/uro

Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..