Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Plastifikatorji FoilCoater DC-20/2 so zasnovani z edinstveno grelno tehnologijo.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem MIYACOH DC-2 Foil coater. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#miyacoh #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Edinstveno grelna tehnologija kakršno koli digitalno natisnjeno aplikacijo spremeni v zelo kakovostno, površinsko sijajno in luksuzno atraktivno tiskovino. Ponuja raznolike in vsestransko uporabne dodelavne funkcije, tudi dodelavo z metalno folijo, delnim lakiranjem, laminiranjem.

Predstavitev rešitve MIYACOH DC-2 Foil coater.
Ostale lastnosti rešitve MIYACOH DC-2 Foil coater
  • Modeli: FoilCoater DC-20, FoilCoater DC-2
  • Min. velikost papirja: 210 mm x 148 mm
  • Maks. velikost papirja: 320 mm x 450 mm
  • Največji povečan format: širina do 330 mm in dolžina do 660 mm
  • Hitrost obdelave: 20 strani/min., 15 strani/min.
  • Gramatura papirja: od 110 do 350 g/m2

Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..