Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
UCHIDA AEROFOLD PLUS je zasnovan z japonsko natančnostjo!
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem UCHIDA AEROFOLD PLUS. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#uchida #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo


Uchida AeroFold je zasnovan z zračnim vlaganjem in omogoča zgibanje papirja gramature od 53 do 230 g/m2 z uporabo zračnega noža. Ima pokrov za zaščito pred hrupom in prahom, ki hkrati zagotavlja tudi zaščito mehanizma.

Predstavitev sistema UCHIDA AEROFOLD PLUS.
Ostale lastnosti sistema UCHIDA AEROFOLD PLUS
  • Maks. velikost papirja: 330 x 488 mm

  • Min. velikost papirja: 120 x 210 mm

  • Min. gramatura papirja: 50 g/m²

  • Maks. debelina papirja: 160 g/m² (z enojnim zgibom do 230 g/m2)

  • Maks. kapaciteta podajalnika: 800 listov gramature 80 g/m2

  • Hitrost zgibanja: 300 listov velikosti A4/min.


Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..