Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Horizon bo med drugim na dogodku Hunkeler Innovationdays prikazal rešitev za vezavo knjig iz zvitka iCE Binder BQ-500.
Na Hunkeler Innovationdays 2023 je Horizon predstavil svoje dodelavne tehnologije za omreženo in avtomatizirano proizvodnjo digitalnega tiska. Vse rešitve so bile povezane s konceptom iCE Link, delovno sistemsko storitvijo v oblaku. Ta omogoča vpogled o statusu naročil in proizvodnje v realnem času, podatke analize KPI pa je mogoče uporabiti za optimizacijo proizvodnje.

#horizon #icelink #icebinder #icestitchliner #icetrimmer #hunkelerinnovationdays

V povezavi s proizvodnimi sistemi Hunkeler nove generacije Gen8 je moč ustvariti različne avtomatizirane delovne procese:

Mehka vezav ali spenjanje knjižnih blokov
Ta linija za vezavo iz zvitka združuje enoto za mehko vezavo iCE Binder BQ-500 s končno podajalno komponento ESF-1000, GF-500 enoto za nameščanje gaze in troreznikom iCE Trimmer HT-300. Po mnenju Po navedbah Horizona je z njo mogoče izdelovati knjige in brošure z mehkimi platnicami in knjižne bloke za nadaljnjo dodelavo s trdimi platnicami. Menjava naročil je popolnoma avtomatska.

Brošure iz zvitka
Z neprekinjenim podajanjem Hunkelerjevih odvijalnikov in prečnih rezalnikov lahko iCE StitchLiner Mark V doseže proizvodno hitrost 6.000 brošur na uro. Po navedbah proizvajalca se zamenjava opravil z različnimi debelinami knjižic izvede brez potrebnega časa priprave.

Lepljena vezava neposredno iz zvitka v format
S pomočjo predstavitve nove prenosne postaje znamke Hunkeler z upravljanjem zvitkov papirja v pole v povezavi z modulom za mehko vezavo iCE Binder BQ-500 in podajalnikom knjižnih blokov LBF-500 so predstavili možnosti mehke vezave opravil manjših in srednje obsežnih naklad.

Tehnologija zgibanja: direktna pošta iz zvitka
V ponudbi Horizona je tudi linija za neposredno izdelavo direktne pošte s priloženimi kuponi in letaki. Te so v liniji dodajali z zlagalno enoto AFV-566F.

Avtonomne rešitve
Del razstavnega prostora je bila tudi ponudba švicarskega partnerskega podjetja Swiss Horizon Gietz. Na voljo so bile predstavljene enote: iCE Folder AFV-566FKT, iCE Trimmer HT-300, BQ-270V in CRF-362.

Več informacij na www.horizon.co.jp.