Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova platforma vključuje številne inovacije, ki omogočajo, da proizvedemo več z manj vložka.
Vodilni proizvajalec opreme za končno dodelavo, AB Graphic International (ABG), je predstavil svojo četrto generacijo platforme Converter. Ta uporabnikom omogoča proizvesti več z manj vložka.

#abg #converter #fleksotisk #zvitki

Z zmožnostjo doseganja hitrosti teka do 250 m/min sistem obdeluje tiskane kot prazne materiale iz zvitka, s čimer se poveča produktivnost in racionalizira proizvodne cikle. Njegova fleksotiskarska tehnologija ponuja visoko kakovost, natančnost skladja in hitrost tiska.

Z razširjenimi možnostmi postavitve kamer, vključno z možnostjo postavitve kamer fleyeVision pred ali po odstranjevanju in prilagajanjem teka materiala iz zvitka, platforma Converter izboljša vidljivost in nadzor kakovosti, pravijo v ABG.

Platforma Converter ponuja bolj kompakten odtis. Zasnova in inovativni inženiring zmanjšujeta čas nedelovanja, kar zagotavlja zanesljivo proizvodnjo in varčevanje z viri.

Platforma vključuje tudi izrezovalno glavo z zmanjšanim pregrevanjem med procesom izreza. To omogoča dosledna učinkovitost zračne reže s tankimi oblogami, izrez pa je zanesljiv in natančen.

Razširjena podpora zvitkov do širine 800 mm v primerjavi s prejšnjo omejitvijo do 700 mm omogoča daljše proizvodne serije. Funkcija odvijanja z zavoro olajša nalaganje in razkladanje zvitka ter izboljša operativno učinkovitost, zlasti pri manjših zvitkih širine od 200 mm.

Nov sistem uporabnikom omogoča proizvodnjo iz zvitka v zvitek ali pa iz zvitka v polo vse do končno dodelane tiskovine. Enostavna namestitev zagotavlja gladko integracijo v obstoječe delovne sisteme. Popolna modularnost platforme Converter omogoča prilagoditev aktualnim in prihodnjim zahtevam industrije in trga. Poleg tega jo je mogoče naknadno opremiti s široko paleto modulov ABG, kar podjetjem omogoča razširitev njihove ponudbe, ne da bi morali investirati v popolnoma nov stroj.

Več informacij na www.abgint.com.