Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kot edinstven dogodek te vrste ICE Europe privablja strokovnjake z različnimi področij, kot so embalaža, tiskarstvo, plastika, tehnologija in medicina. (Vir: ICE Europe)
Zadnji organizacijski sejm ICE Europe je zabeležil 30-odstotno povečanje števila obiskovalcev. Prihodnji ICE Europe bo na münchenskem razstavišču potekal od 11. do 13. marca 2025. Za prihajajoči 14. mednarodni sejem ICE Europe 2025 je rezerviranih že več kot 70 zasedenih razstavnih prostorov.

#sejem #ice #iceeurope #predelava #dodelava #embalaža #gibkimateriali #karton #cceinternational

Kot edinstven dogodek te vrste ICE Europe privablja strokovnjake z različnimi področij, kot so embalaža, tiskarstvo, plastika, tehnologija in medicina. Priprave na prihajajoči sejem so že v polnem teku. Organizator se veseli, da bodo v letu 2025 skupnosti, ki zanimajo nove tehnologije in trende, lahko znova ponudile platformo, ki združuje vse pomembne strokovnjake v tem zelo dinamičnem sektorju. "Čeprav je do ponovnega odprtja sejemskih vrat še nekaj časa, dejstvo, da že več kot tri četrtine zasedenih razstavnih površin, govori o izjemnem pričakovanju in povpraševanju po tem sejmu", pojasnjuje Patrick Herman, direktor sejma. 

ICE Europe je najpomembnejši dogodek za dodelavo in obdelavo gibkih, mrežastih in drugih materialov. Svoje lastništvo v letu 2025 tako že potrdili različni dobavitelji obdelanih rešitev, kot so Kroenert GmbH, Jagenberg Group, Guidolin Girotto, Imesa, Erhardt + Leimer, Davis Standard in številni drugi. Trenutni seznam je na voljo na www.ice-x.com

Obiskovalci bodo lahko izkoristili tudi sinergije, saj bo ICE Europe potekala vzporedno s sejmom CCE International, najpomembnejšim evropskim dogovorom za industrijo valovite in zložljive embalaže. ICE Europe 2025 bo na voljo v dvoranah A5 in A6, medtem ko bo CCE International potekal v dvorani A4 münchenskega razstavišča.

Več informacij na  www.ice-x.com  in v koledarju dogodkov .