Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Baumer hhs se bo na Drupi osredotočil na pet tem dodelave.
Baumer hhs bo del razstavnega programa prihajajoče Drupe 2024, ki bo odprla svoja vrata od 28. maja do 7. junija v Düsseldorfu (Nemčija). Podjetje se bo na sejmu osredotočilo na pet področij trajnosti, digitalizacije, skrbi za stranke, inovativnosti in viziji.

#baumerhhs #lepljenje #embalaza #trajnost #digitalizacija #avtomatizacija #drupa

"Glede na temeljito preobrazbo v embalažni in tiskarski industriji se trenutno osredotočamo predvsem na teme digitalizacije in avtomatizacije ter izboljšanje ekološkega ravnovesja, na primer izdelkov zložljive embalaže in njihovih proizvodnih procesov. Na Drupi 2024 bomo predstavili naše posebno strokovno znanje na vseh teh področjih. To gre z roko v roki z našo globalno uveljavljenostjo in tesnim partnerstvom z vodilnimi proizvajalci embalaže", navaja generalni direktor Baumer hhs Percy Dengler.

Kot aktiven član zavezništva 4evergreen in razvojni partner Sugre Baumer hhs dela na rešitvah za prihodnost embalaže. Na Drupi bo podjetje pokazalo širino vseh svojih dejavnosti v okviru trajnostnega pristopa "Premisli. Obnovi. Recikliraj. (angl. Rethink. Renew. Recycle.)".

Pri tem ima vlogo tudi digitalizacija – kot osnovna zahteva za avtomatizacijo delovnih procesov. V avtomatiziranih procesih so viri napak odpravljeni oziroma minimizirani, operaterji strojev pa lahko lahko takoj učinkovito reagirajo. Odpadno embalažo in odpadke s tem posledično zmanjšamo oziroma se jim popolnoma lahko izognemo.

V skladu s pomembnostjo te tematike Baumer hhs sledi celostnemu pristopu k digitalizaciji svojih rešitev in storitev. Na Drupi se bo podjetje zato osredotočilo predvsem na kibernetsko varnost, sledenju naročil, upravljanju podatkov in vzdrževanju na daljavo.

Vsaka Drupa je predstavitev prihodnosti, zato bo Baumer hhs svoj nastop na Drupi zaokrožil s predstavitvijo svoje vizije razvoja v prihodnosti v korenito spreminjajoči se embalažni industriji. Ta vizija je namenjena nadaljnjemu izboljšanju trajnosti embalažnih izdelkov in tiskanih izdelkov na splošno ter njihovih proizvodnih procesov, s tem pa tudi vstopu na nove trge in izpolnjevanju novih zahtev trga ter še učinkovitejšemu sodelovanju s proizvajalci embalaže po vsem svetu.

Na sejmu Drupa 2024 bo Baumer hhs na svoje razstavišču izpostavil svojo inovativno moč, vključno z rešitvijo Side Seam Gluing Solution za stransko lepljenje z visoko zmogljivimi ventili za nanašanje lepila od spodaj za proizvodnjo zložljive embalaže z vzdolžnimi lepljenimi šivi.

Več informacij na www.baumerhhs.com in www.dzs-grafik.si.