Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Peyer Cover BookDresser temelji na profesionalno ustvarjenih slikovnih podatkih materialov za platnice. (Vir: naslovnica Peyer)
Ponudnik materialov za vezavo Peyer Cover je razvil nov spletni konfigurator. S pomočjo konfiguratorja BookDresser je mogoče virtualno uporabiti številne kombinacije različnih vrst papirja in blaga znamke Peyer Cover in na ta način 3D simulirati podobo končno dodelane knjige s platnicami.

#peyercover #konfigurator #bookdresser #platnice #vizualizacija #3d

BookDresser trenutno podpira dve vrsti vezave: trdo vezavo s tipičnimi knjigoveškimi dimenzijami in standardne formate lepljene oziroma brošurne vezave.

Virtualno upodobljene knjige je mogoče predstaviti v pogledu 360 stopinj. Na voljo je tudi funkcija povečave in poljubna izbira položaja na zaslonu. To daje uporabniku vtis o naravi uporabljenih materialov. Konfigurator ponuja tudi možnost integracije elementov dizajna naslovnice in simulacijo tiska na materiale. Konfiguracije je mogoče shraniti in do njih kadar koli dostopati s kodo ali jih poslati projektnim partnerjem. Materiale iz zbirke se lahko naroči neposredno iz vmesnika, tudi kot brezplačne vzorce v formatu A4.

Osnova za BookDresser so profesionalno izdelani slikovni podatki materialov za vezavo s platnicami iz kolekcije Peyer. Vizualno korektna naj bi bila njihov barva in površinska tekstura.

BookDresser je zasnovan za agencije, grafične ponudnike, založniške oddelke in podjetja s ponudbo dodelave. Predvsem je namenjen usklajevanju s projektnimi partnerji in strankami, tudi na daljavo.

Več informacij na www.peyer-cover.com.