Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na sejmu Digimedia je FKS prikazal rešitve za dodelavo tiskovin izdelanih z digitalnim tiskom. Na 150 m2 veliki razstavni površini so bili predstavljeni sistemi za mehko vezavo, zgibanje, znašanje, razrez, lepljenje...


Sistem DSF-5000 Pro.

FKS/Duplo Docu Cutter DC-745 je bil predstavljen kot paradni konj ponudbe rezalnikov digitalno natisnjenih pol. Integriran sistem upravljanja teh rezalnikov zagotavlja popolnoma samodejno rezanje, obrezovanje, luknjanje, perforiranje v enem prehodu. DC-745 rezalnik je sinhroniziran s hitrostjo digitalnega tiska preko posebnega sistema za branje oznak, ultrazvočni detektor nadzira dvojne pole, nadzor produkcije se lahko izvaja tudi preko čitalca črtnih kod. Dodane so tudi funkcije dodelave, kot sta mikro perforiranje in zarezovanje.

FKS/Duplo Digital System 5000 Pro je sistem za izdelavo brošur pri visoki hitrosti. Ima integriran vlagalnik z zmogljivostjo podajanja do 400 listov na minuto. Na voljo sta še dve dodatni enoti za dodajanje ovitkov, kar omogoča dodajanje ovitkov in predlistov različnih gramatur. Dodatna opcija sistema je SCC modul za obrezovanje in zgibanje. Optični ultrazvočni sistem za zaznavanje dvojnih pol, sistem OMR in čitalec črtnih kod so prav tako na voljo kot dodatne opcije.

Zanimiva rešitev je bila tudi UV-lakirna enota FKS/Komfi Spotmatic za parcialno lakiranje. Format lakiranja znaša največ B2. Samodejno nastavljiv vlagalnik v kombinaciji z HUB-zračno blazino za transport pol zagotavlja nemoteno dodelavo. Lak se aplicira s pomočjo brizganja.

Več informacij na www.fks-hamburg.de in www.duplousa.com.