Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Proizvajalec strojev za zgibanje MB Bäuerle bo v okviru sejma Interpack, ki bo potekal od 12. do 18. Maja v Düsseldorfu, predstavil računalniško voden modul za zgibanje vložnih listov embalaže farmacevtskih, kozmetičnih in drugih izdelkov.


Modul zgibanja kot posredna dodelavna opcija.

Nova pridobitev se imenuje Leaflet Folder Net 21 in je primerna za integracijo v stroje za tisk kartona in embalaže. Modul je primeren kot samostoječa delovna enota oziroma posredna opcija dodelave. Modul je enostaven za upravljanje preko ekrana občutljivega na dotik. Štiri samodejno vodeni zgibalni žepi z integriranimi vodili omogočajo zgibanje velikosti le 15 mm. Različne konfiguracije zgibanja pa so enostavno dosegljive le z enim klikom.

Nastavitve zgibalnih valčkov so samodejne, enostavna je tudi namestitev odčitavanja kod na poljubnem mestu pole. Računalniško vodeni zgibalni žepi, valčki, vodila in čitalec kod zagotavljajo ponovljivost v vsakem trenutku.

Čitalec kod lahko odčitava z zgornje in spodnje strani pole. Del stroja je tudi modul za zgibanje z utorom, MS 45, in pokončni izlagalnik SKM 36.

Več informacij na www.mb-bauerle.de.